ela_yilmazer 34 haftaligim Allah’ım sıfır enerji, gün içinde sürekli uykum var çok halsizim sizde durumlar nasıl
aysegullerg ela_yilmazer 35 e girdim enerjim çekildi sanki birden oldu oysa nasıl hareketliydim yapılacak işlerim var ama sadece uzanıyorum 😁
Kerimedemir ela_yilmazer 12 aylık kızımla 30. Haftaya giriş yaptık istesemde yatamıyorum 😅o uyurken mutlaka atıyorum kendimi yatağa ama 😅😅
Dadymom1 ela_yilmazer 31 haftalığım, enerji düşüklüğü değil de halsizlik oluyor, sürekli uyumak istiyorum ama kendimi telkin ederek kalkıp hareketleniyorum iş yapıyorum vs. Yoksa yattıkça yatası geliyor insanın 😅
HilalOturak Benimde aynı şekilde. Hem ağırlaştım hem bel ağrılarım arttı. Neyse dayanın hanımlar az kaldı.
elmaelmaelma Bana son haftalarda tam tersi bir enerji gelmişti, doğum öncesi temizlik cam silme falan yapmıştım hatta o gazla. Uykulu hal ilk 1-2 ay oldu bende sadece. Belki kişiye göre değişiyordur ya da havalardan olabilir sizin halsizlik ve uykulu haliniz.
Glcn2024 Bende 34+2 uyanınca yarım gün her işi yaparım dışarı çıkılacaksa çıkarım her şeyi yapıyorum ama 6-7 olunca saat uyku geliyor bir saatte olsa uyuyorum ilk aylarda ki gibi havalar da kapalı ondan da olabilir insanda üşengeçlik oluyor
Gizemlibirisi007 Ben enerji patlaması yaşıyorum maalesef tutamıyorum kendimi. Bıraksalar buradan ingiltereye yürürüm
Pinark92 29.haftadayım çalışıyorum bütün gün oturarak artık kafam düşüyor bazen uykudan oturmaktan yoruluyorum vallahi