Suvinella Ben saatimi takınca bile midem bulanıyor annemin kıyafetlerini giyiyorum evime dönmeyi hiç istemiyorum benim gibi olan bunu atlatan var mı?
Ozy Suvinella Bende hamileligimin ilk 2-3 ayo öyleydim evim kokuyodu hersey kokuyodu burnuma eve gitmel hic istemiyordjm suan 28 Haftaligim gecti cok sükür
Zeynp Suvinella tiksintinin Nirvana’sı 😂 Hele bi şişin görücem sizi Giyecek kıyafet bulamayıp ağzınız sulanarak bakacaksınız o kıyafetlere 😂 En az 2 günde bir Normal insanlar gibi giyinmeyi özledim çümlesi kuruyorum 😂
Aysesare Suvinella bende yıkadığım çamaşırlar kokuyordu, giyemiyordum. Eşim bu yumuşatıcı kokuyor sana öyle geliyor dese de Nafileydi benim için geçti şükür 🤦🏻♀️
Sydcan Suvinella evimden evimn kokusundan koltuklarmdan iğreniyodum resmen eve girince öğürmeye baslıodum hiç gecmicek sandmm 2 ay annemlerde kaldm cok şükür evimdeyim eser yok suan
Englishteacher Haziran ayında hamile kaldım ve yazın alıp giydiğim bütün elbiselerden midem bulandı şuan görünce hatta düşününce bile midem bulanıyor o kıyafetlerin renklerinde başka birinde kıyafet görünce bile midem bulanıyordu 🤭🤭 öyle kusmam vs hiç olmadı nerdeyse sadece bazı renklerden işte kıyafetlerden tiksinmiştim ama geçiyor gerçi o tiksindiğim elbiselerden hala uzak duruyorum ama🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Aasibel Öyle oluyor bende evime gitmek hiç istemiyorum. Eve girince daha kötü oluyorum. Ama bunlar geçiyor ilk hamileliğimden biliyorum.
Suvinella Aasibel ben evimden uzaklaşabildim eşim çağırıyor ama azıcık daha bekle diyorum bi iyileşeyim Herşey çok güzel olcak diye bekliyor adamcağız napsın🤣🤣
Suvinella Zeynp kız o günlerim hemen gelsin 4 aydır kusmaktan insanlıktan çıktım ben de sana özeniyorum valla bitsin gitsin amaan 🤣🤣
Brlgry Zeynp evet ya aynen öyle çok sıkıldım dışarı çıkmak istemiyorum kıyafet yüzünden olmuyor 😂😂🤦🏼♀️
EbruMa Zeynp aynen sana katılıyorum bana bıraz degısık geldı kıyafet mıgde mı bulandırır kızlar🤭🤪 Daha güçlü olmalıyız sılkelenın bıraz 😘
Aasibel Suvinella geçecek 4 aydan sonra bir canlılık gelecek renk gelecek hayatına. bir süre sonrada mide yanmaları başlıyor ama olsun bulantıdan iyidir. ☺️
Zeynp Suvinella öyle çok özenme bi giyiniyorsun altı kaval üstü şişhane 😂 Düdük gibi herşey 😂 Bide ben çalışıyorum Artık ne giydiğine değil karnından geçiyor mu Tamamen kapatıyor mu diye bakıyorsun 😂
ecedrsvm Benimde yemeklerden değil eşyalardan midem bulanıyor , özellikle yeni aldığım şeylere ve renklerine karşı
Suvinella ecedrsvm heh işte benim de aynı kıyafetleri geçtim Nasıl özenerek daha yeni aldım saatimi şimdi çekmeceyi açıp gözgöze gelince çekiçle kırıp parçalayasım geliyo ahahahah yazık zavallının bi suçu yok ama pislik iğrenç yaratık diye söyleniyorum🤣🤣🤣
Begumucer Suvinella Aynen bende evimi çok severken evimden tiskindim temiz yumuşatıcı kokumdan tiskindim o kokuyu alınca direk istifra ediyorum 🤢 evime gitmeyi hiç istemiyorum şimdilik bir kaç gündür kayınvalidemgildeyiz inşAllah şu günleri atlatırım da evimize geçeriz 😞
Zeynp EbruMa ahaha ben ağzımın suları alarak bakıyordum En başta halsizlikten giyinemedim düzgün Sonrada göbekten olmadı 😂