Berna_59 -snglsmsk bende çok memnunum 21 haftalık hamileyim ilk başından beridir burcu hanıma gidiyorum ve çok memnunum sıcak kanlı sevecen bir bayan ♥️
br2023 Sehermahsum7321 bence iyi bir doktor olsgu için öyle ben başka doktora randevu almstm kapıya gidip beklediğimde 5-8 hasta vardı en fazla aynı hastane bide aksilik oldu diye bakmadılar da zaten soğudum 😐 Şevval hocaya gidcm bu sefer randevu aldm 23 Şubat için hayrlsi olsn bakalm. Bu arada Sağlıkla alın kucağınıza 🤗
Zeynep_2147 Ozgecan_caka21 benimde ikinci çocuğum muayne ücretinden ötürü gitmedim hiç ama diğer bebeğimde onun yanında sezeryan olduğum için yine ona gitmek istiyorum 1 ay kala gidicem inşallah geç kalmam fiyatlarida eminim artmıştır kızımda 2 bin TL ye yakın birşeydi
Ozgecan_caka21 Zeynep_2147 fiş ücretimj 2000 TL’ye yakındı benimde şu an ikinci gebeliğim ilk te oradaydım yarın gene ona gidicem basliyacam sen kaç yaliksin aralarında kaç yıl var cnm kendim gibi birini buldum dertleşelim😂🥰 benimde seseryandi korkuyorum bu iki olucak
Zeynep_2147 Ozgecan_caka21 yok sezeryan doğumum 2 bin küsur TL ye geldi kurum indirimi ile kızım 3 ay sonra 3 yaşına basıyor yani aralarinda 3 yaşa yakın olmuş olucak
Zeynep_2147 Ozgecan_caka21 şuan 33 haftayım ama 1 hafta geriden geliyor bebek 32 görünüyor Zozan hanıma gidicem ayın 1′inde hiç gitmedim muayne ücretlerinden dolayı bakalım inşallah geç kalmış sayılmam artık son doğum yapacağım hastahaneyi doktoru kesinleştirmem lazım
Ozgecan_caka21 Zeynep_2147 vallahi Zozan hoca cok iyi ilk sezeryanimida o yaptı bunuda o ypck muayene ücreti indirimli 690 di bizim bugün gittim oglumuda o hastanede dogurucam kismetse
Kalpatisi Selami hoca gerçekten çok iyi. Dün Bağlar Hastanesi’ne gidip onda muayene olmak istedim ama fiş veren kadın Selami hocanın bu hasteneden ayrıldığını söyledi. Zaten daha iyi bir yere gittiğini tahmin etmiştim