naneliseker_ Soru başlıkta, kanama kac gun cok oluyor ? Kac güne azalıyor? 🙃 Birde ameliyattan sonra hemen kanama başlıyor mu o uyuşukluk geçene kadar bezssiz mi olunuyor yatakta? Aklımda deli sorular 😬✨️
KuzeyinAnnesi10 naneliseker_ kanama oluyor malesef kanlı kanlı duruyorsun çok kötü. Ayağa kalkınca giyinmiştim
Yazmelegi_ naneliseker_ ben odaya geldiğimde kanama oluyormustu zaten altımda örtü vardı bez yoktu sonra kalkarken bez taktik yürüdükçe aktı gitti
Dyggfrkn naneliseker_ oran kişiden kişiye değişir bence bende çok olmuyor mesela . Evet ameliyattan sonra başlıyor hasta bezi koyolar direk o şekilde odana götürüyorlar
naneliseker_ KuzeyinAnnesi10 yaa aşırı takıntılıyım bir an aklıma geldi, hissediyorsunuz demi? Hissetmesek neysede🥲
KuzeyinAnnesi10 naneliseker_ yol hissedilmiyor zaten sonda da oluyor. Çıkarıyorlar çarşaflar falan değişiyor ben vücudumu hep silmiştim ıslak mendille. Hiç hissetmiyorsun sadece görmek kötü oluyor.
Yazmelegi_ naneliseker_ ben genel oldum sonra kalkarken taktılar bende ama ilk biraz yürüdükten sonra git lavaboya otur aksın gitsin ben öyle yapmıştım
Dyggfrkn naneliseker_ evet zaten narkoz etkisi geçince kaldırıp giydiriyorlar hasta bezi takiniyorsun sonra azalıyor normal regl olur gibi oluyorsun ped takiyorsun ben hasta bezi ilk gün kullandım diğer günler normale döndü
Yaprakdokumuseverr naneliseker_ yatağa bez seriyolar odaya öyle çıkartıyolar zaten hemen doktor gelip içini temizliyo bunu bikaç kez gelip gidip yapıyo sonrasında uyuşukluk geçip ayağa kalkınca bez/ped takıyosunuz
Liv3652 naneliseker_ kaldırılmadan önce altınızda hasta bakım örtüsü gibi birsey oluyor ben aktığını hiç hissetmemiştim genel olmama rağmen kaldırmadan gelip kum torbasını aldıktan sonra (her yer koymuyor kum torbası ) karnınızda bastırıyor ama öyle çok acı veren birsey değil merak etmeyin alttan kanama kontrolü yapıyor çok mu akıyor az mı diye sonra sizi hazırlayıp kaldırıyor yürüdükçe kanamanız daha fazla olabilir zamanla bi azalıyor sarı kahverengiye dönüyor bi iki güne sonra tekrar başlıyor ilk hafta biraz fazla sonra azala azala kesiliyor
Yaprakdokumuseverr naneliseker_ evet hemşireler bastırırken doktorum da elini sokarak temizledi 😅 sezaryen normal doğum gibi olmadığından kalıntı çok oluyor epey pelte çıkarttı çok rahatladım ama
Yazmelegi_ naneliseker_ rica ederim 🌸 birde 40 gün sürmüyor zaten benim 2.3 gün yoğundu sonra biraz az az geldi sonra bitti
Liv3652 naneliseker_ benim ikinci doğumum oldu ilkinde de aynı şekil oldu bünye meselesi genel de ama sezaryen de çok fazla yoğun kanama uzun süreli olmaz hatta çok fazla kanaman olursa haberleşelim demişti doktorum
yarencaliskan naneliseker_ kanama hemen oluyor zaten odaya çıktığın gibi kanama kontrolü yapıyorlar benim 5 gün oldu hala kanamam var