Senbibak işte olması gerekenin bu olmadığını söylüyorum bende cunku detaylı denilen test en az 300 tlden başlıyor700 800 TL gibi fiyatlara cıkıyor durumu olmayan Bi aileya doktor bunu zorunlu kılmaz siz durumunuz varsa ve yaptırmak istiyorsanız bunu yaptırırsınız ama 2li test oyle değil Bi kan tahlili ve burun ve boynunun ölçülerine göre yapılıyor tabiki son karar sizin ama doktorunuz biraz para içinde böyle bişey yapmış olabilir yine söylüyorum doktorunuz dan ne derece memnun olduğunuzu bilmiyorum ama benim sezdiğim bu ☺️ rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kendinizi ne okursa olsun telaşlandırmayın derin olaylara her zaman elinizden geldiğince soğuk kanlı yaklaşmaya çalışın ya cocuğumda bişey varsa düşüncesiyle bu testi yaptırmamak biraz bana bencilce geliyor ya cocuğunuzda bişey varsa ve siz o testi yaptırmazsanız tedavi olunabilecek Bi durumun önüne geçtiyseniz vicdanen rahat edicek misiniz? biraz iyi yönden bakın olaylara derim rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ☺️