Firstmomfirstchild Doğuuma cook cook az kaldı. Daha cikolata yaptiramadim, siparis vermem gerekiyor ama instagramda dolandirici olur diye cok korkuyoeum 😆 yaptirdiginiz internet sitesi var midir
Reyhan3564 Firstmomfirstchild canım bende yeni yaptırdım çikolatamadeni diye bir sayfadan. Çikolatası mükemmeldi bi bak istersen
MerveninKuzusu renkliiiatolye , sarı bir logosu var , adresi Bursa.. fiyatlarını bilmiyorum üniversiteden arkadaşımın sayfası güvenilir biri
Brcu1989 HilalYlmz doğumdan ne kadar önce sipariş vermiştiniz bende yaptırıcam ama bayatlar mı endişesindeyim şubat ortası doğum inşallah
Senatr Yeliz34 merhaba kutu üstündeki yazı sekiller yapıştırma mı yoksa baskı mı çikolata madeninde memnun kaldınız mı aklımda suan oraya yaptırmak var ama kararsız kaldım
HilalYlmz Brcu1989 bence siparişi versen anca 10 günü buluyor zaten gelmesi ben bebeğin dolabına koydum herhangi bir beyazlama erime falan olmadı
Reyhan3564 Firstmomfirstchild dolandırılmazsın canım sana dedikleri gün kargoya veriyorlar ve hemen geliyor ☺️
Firstmomfirstchild Reyhan3564 evet pazartesi günü kargoya verilir dediler :) zaten yakın ilde oturuyorum 😅 bu hayattaki en büyük korkum dolandirilma olunca hahaha