Rabisozdmr Merhaba hanımlar alttan muayene kaçıncı haftada yapılıyor, ve bu doğumun gerçekleşmesini tetikler mi ?
likesah Rabisozdmr cati muayenesinden bahsediyorsaniz genellikle 36’dan sonra yapiliyor doguma yakin zamanlarda. Bazi kisilerde tetikleyebiliyor dogumu bazi kisilerde tetiklemiyor sonrasinda kanama gorulmesi normal. Bana sancilandigim icin 34. Haftada 2 kez yapildi acilmam yoktu dogumu tetiklemedi cati muayenesi.
Mercimeek Rabisozdmr 29 dan beri alttan bakıyorlar sancılarım olduğundan ötürü bir skrun yaşamadım ben
minikinsantanesi Rabisozdmr 37 haftadayım dün düzenli sancım çıktı açıklığa baktılar yok kanama vs de olmadı bekliyorum
Baharleo1 Rabisozdmr alttan muayene dediğiniz şeyin çeşitleri var çatı muayenesi başka normal muayene başka çatıyı soruyosanız en gec tarihte yapılıyo benim bildiğim doğum yaklaşmadan çatı muayenesinin anlamı olmaz zaten ama normal vajinal muayene her zman yapılıyo doğumuda tetiklemez
Rabisozdmr minikinsantanesi bende yaptırmak istemiyorum şuan 35. Haftadayım haftaya gidicem Nstye bağlancam sancım yoksa baktırmak istemiyorum
minikinsantanesi Rabisozdmr sancın yoksa bakmıyorlar bildiğim kadarıyla benimki yüksek ve düzenli çıkınca baktılar
minikinsantanesi Rabisozdmr evet bi doktor cihazla baktı diğeri de eliyle yaptı ağrı olmuyor aslında eğer hamilelikte ilişkiye girdiyseniz bizde yasak olduğu için 9 aydır ilişki yok haliyle ilk günkü gibi oluyor hafif agrıyo
likesah Rabisozdmr parmakla kontrol ediyo doktor ama cok can acitici bir islem degil vajinal ultrasonda yaptiklari gibi jel surerek yaptilar bana cok uzun suren bir islem de degil
Tatar59 Rabisozdmr yok USG makinesini sokuyor. Tövbe Estağfurullah kim söylüyor size bunları niye korkutuyorlar ruh hastaları. Öyle bişey yok canım dinleme böyle konuşan dengesizleri
Tinii_minii_mom Bendede 33te sancı çıkmıştı 35te randevum var yine nstye giricem ve alttan bakar diye korkuyorum ya. Zaten geriden geliyoruz bir de alttan bakıp doğumu tetiklerse erken doğumdan korkuyorum
Rabisozdmr Baharleo1 çatı muayenesini sordum , haftaya gidicem ona göre ağdaya falan gitmem gerekiyor son haftalarım artık hazırlıklı olmak lazım ☺️
Rabisozdmr minikinsantanesi doktor yasaklamadı ama biz ilişkiye girmiyoruz çok ağrım oluyor . Sancım yok henüz ara ara kasıklarda küçük küçük oluyor
Tatar59 Rabisozdmr doğumu tetiklemez. Bazı doktorlar bilinçli olarak doğumu başlatıyor muayene esnasinda. O da zaten haftamizi bebeğin durumu vs bilerek yapar. Normal bir vajinal muayene doğumu tetiklemiyor yani.