Reyreyli kızlar gebelik kolestazı olup normal doğum yapan var mı? kaçıncı haftanızda doğurdunuz veya doğuracaksınız?
Hilal0453_ Reyreyli bende 35 haftadayim pazartesinden beri hastanede yatış yapıyorum göbeğim ayaklarim kabarcık oldu şişti ellerim doktor geldi bugün safra kesesi için film çekecek
Galya15 Reyreyli ben ilk bebeğimde gebelik kolestazından 36+2 de doğum yaptım şimdi tek duam bunda aynı şeyleri yaşamamak
Buketpendik Geçmiş olsun bende şişlik yok ama kolestaz tehlikeli dedikleri için eğitim araştırmada taburcu etmediler
Reyreyli Hilal0453_ normal doğum denemeyi düşündünüz mü peki yoksa siz de sezeryan mı istiyorsunuz ben normali denemek istedim
Bubus Reyreyli normali denemek demek beklemek demek. Çünkü ne zaman doğacağı belli değil. Ve ilerledikçe risk daha da artıyor.
Reyreyli Bubus beklemek anlamında söylemedim suni sancıyla normal doğumu denemek demek istiyorum. Doktor deneyebiliriz dedi.
Bubus Reyreyli anladım demek istediğinizi. Bana da demişti doktor ama açılma olmaz diye bir daha suni çekip üstüne sezaryen olmak istemedim.