zumruduanka07 Gul_se77 kesin dış gebelik olsa evet görünüyor dediğim gibi arkadaşıma da iki farklı hastane dış gebelik dedi kese görünmediği için üçüncü de yüzde 95 dedi ama sonuç 15 haftalık felan hamile şuan
hepoyleolurzaten__ zumruduanka07 bende işin garbi hiç birşey göremedi dış gebeliğe dair de görmedi 🤷🏼♀️ sadecs baktı dış gebelik dedi
zumruduanka07 hepoyleolurzaten__ ben de neye dayanarak öyle diyorlar anlamadım başka doktora da gösterin bence
NHYavuz hepoyleolurzaten__ canım yeni geçirdim dış gebelik, baktıkları an gordüler keseyi, bebeğimi ,kalp atışını bile duyduk
Anneolmak38 hepoyleolurzaten__ Sen aynı doktora gitme lütfen 🥰 Ben sinir oldum burda doktorunu kesinlikle değiştir bir sonraki kontrolünde kesen görünecek bebeğin seninle annesi merak etme 🤲🏻❤️
NHYavuz Anneolmak38 neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Hala takipli dış gebelik hastasıyım bebeğimin kalp atışını duyduk tedavi öncesi, hatta doktorlar yatışım suresinde beni hep kalp atışı olan hasta diye hatırladı
Seval0Seval hepoyleolurzaten__ ciddimisin çok sevindim ve korktum benim betam dün 724 dü yarın doktor kontrole gel dedi artışımı betam 12 le başladı gebeliğim
Metehanin_annesi hepoyleolurzaten__ benimde ayni soylediler bastan benim degerim bu kadar bile yoktu daha dusuktu ve dusuk artiyodu suan cok sukur 37 haftalik oldum
hepoyleolurzaten__ Seval0Seval doktorum ilk sonucumu gösterdim bugün 773le kese görülmez dedi daha rahime düşmemiş oluyor dedi alttan baktı öyle gördü 😊 darısı başınıza
hepoyleolurzaten__ Seval0Seval bence biraz daha bekle ben ilk 7 ocakta verdim 773 çıktı dün verdiğim tahlilim 2442 çıktı bir hafta dayanabikirsen bekle derim
Anneolmak38 NHYavuz Çok üzgünüm Rabbim tekrar anne olmanizi nasip eylesin inşallah Ama bende böyle şeylerden korktuğum için bir önceki gebeligim kimyasal olduğu için doktorlara sordum kimyasal gebelikte kese oluşmaz dış gebelikte de kalp atışı duyulmaz kesinlikle denildi o yüzden böyle söyledim kötü bi niyetle söylemedin tekrardan kusura bakmayın
Eliff112 NHYavuz nasıl teşhis edildi acaba kaçıncı haftada kesin teşhis konuldu ve beta hcg biz kaça kadar yükseldi, sanırım aynj durumu yaşıyorum belirsizlik beni çok yoruyor, nasıl müdahale edildi rica etsem anlatirmisinjz
Kizaniminanasiyiim hepoyleolurzaten__ siz daha 3-4 haftalık gözüküyorsunuz kese hemen gözükmez ki 6hafta da kese 7-8 hafta da kalp atışı olur
hepoyleolurzaten__ Kizaniminanasiyiim son adet tarihimi yanlış hatırlıyormusum 😀 en son uygulamaya 1 Kasım diye girmişim ama buna rağmen başka doktor bana dış gebelik var dedi
Kubradagdevren hepoyleolurzaten__ kız Allah seni😂 beta gayet güzel artmış zaten hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim 💞 kese göründüyse artık betayla işiniz kalmadı kesinlikle bunun stresine girmeyin hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲❤️
hepoyleolurzaten__ Kubradagdevren göründü şükür 😊 daha minik dün devlet hastanesi korkuttu beni bende şok oldum teşekkür ederim ❤️
hepoyleolurzaten__ Aycandzh belli değil şuan kese çok küçük dedi muhtemelen yeni oluşmuş dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi ozaman netleşir