KadersizMelek Ben diğer sezeryan da depend kullandım ama kanama çok olmadı ayrıca eğilip giymek beni zorladı, birde tam dikişerimin üzerine geliyordu aşağı çekmek zorunda kalıyordum. Kullanıp memnun olduğunuz bir ürün varsa yazar mısınız?
hunilimom KadersizMelek iki normal doğum yaptım ilkinde depend kullandim dediğimiz gibi biraz zordu ikinci de hasta bezi aldım o daha kolaydı çok kanama olmuyorsa ped de olabilir
sultanssa KadersizMelek bende ilk dogumda depend emici kulot almstm hicte oyle kanama olmadi koca paketten 2 tane kullandim . ikinci dogumda ped kullanmayi dusunuyorum cok lazim olursa hastane verir diye dusunuyorum
Krtcm KadersizMelek birinci gün hasta bezi vardı ayaklarım uyısuklugu geçince normal çamasır ped yeterli oldu
KadersizMelek hunilimom hasta bezi bu cırtlı olanları diyorsunuz galiba, bana da mantıklı geliyor aslında,lohusa pedlerinin büyüklüğü nasıl acaba?
elmaelmaelma hunilimom ben sezaryen oldum, hastanede ilk başta hasta bezi taktılar 2 kere. Sonrasında pede geçtim ben. Çok yoğun olmadı zaten kanamam.
Xxxmelodi666 KadersizMelek eşim birgn ped alırken bana yanlışlıkla lohusa pedi almştı olsun geceleri takarım diye göndermedm şunu söyleyeblrm kendileri normal peddir aslmda ama o kdr kalınki giydiğinz kıyafette belli oluyor iç çamaşırını aşağı düşürüyor toplanıp duruyor normal zamanda hiç sevmedm ama hastanede yatınca nasıl olur bilemem tabi
hunilimom KadersizMelek hiç kullanmadım ped ama cırt cırtlı olan çok mantıklı ve kolay geldi bana en azından pijamayi tamamen indirme derdi vs olmadı yarıya kadar indirip bezi taktım
KadersizMelek elmaelmaelma yaa o zmn sadece ped mi koysam çünkü hastane de evet o ilk karna bastırma olaylarında filan hasta bezi veriyorlar
elmaelmaelma KadersizMelek bence gereksiz yere almayın. Hastanede zaten vardır herhalükarda. Eğer birkaç taneden sonra vermiyorlarsa da eşiniz çıkıp alabilir, hastane yakınlarında medikalde de eczanede de kolaylıkla bulunur. Alıp da elinizde kalmasından iyidir.
KadersizMelek Berkos bende aslında sadece ped düşünüyorum bu orkidin platinum serisi var ya gece olanını kullanıyordum zaten normal de de ondan koyayım ya
Ebbruc KadersizMelek sezeryan dikişini kapatıp terlettiği için ben 2 tane kullandım sadece depend ve dediğin gibi kanama çok olmuyo o yüzden ben normal ped kullandım kanamam bitene kadar. Hemşire de bana kullanmasan daha iyi olur dikişlerin için demişti
KadersizMelek Ebbruc benimde tam dikişlere geliyordur aşağı çekiyordum sürekli doktor açık kalıp hava alması lazım demişti yani. Sanırım bende ped götürcem ya çünkü depend giymekte zor
Ebbruc KadersizMelek aslında depend çok kolaylık oluyor kanamanın taşmaması konusunda falan ama dediğin gibi dikişe denk geliyor terliyo orası ve hem bakteri üremesine yol açıyo hemde dikişlerin kurumasını geciktiriyo. Gece pedi falan daha mantıklı zaten odaya geçince hasta bezi koyuyolar bi süre o kalıyor sonra da ped kullanırsın
KuzeyinAnnesi10 KadersizMelek depend kullandım ilk 2 gün çok rahat ettim kesinlikle kişiden kişiye değişir lohusa kedi kullanıyorum şuan da 1 hafta oldu. Tam dolmuyor ama o da rahat
Yaprakdokumuseverr KadersizMelek Bende aynı şekilde kullanamadım depend. Hasta bezi çok güzel cırtcırtlı olanlar kendi kendime yapabildim. Depend kullanamadan çöp oldu eğilemedikten sonra hiçbir manası yok