Ellakayalar Yeni yıl zamlarıyla beraber g NewMomm1 Aslinuur yeni yıl zammıyla ücretler ne kadar oldu acaba bende erdeme gidiyorum. Doktorum gülnar hanım çok memnunum önerebilirim kızlar
Aslinuur Minigiim-vebenn52 Kime yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı ne kadar sürdü ve ücreti nedir. Baya sordum kusura bakmayın ☺️
Minigiim-vebenn52 Aslinuur hastanede perinatoloji bölümün doktoru hastanede çalışan bir doktor değil kendi kliniği var Bakırköy’de. belli günler de hastaneye geliyor . İsmi Mahmut Güngör memnun kaldım baya CD fotoğraf her şeyi verdi yaklaşık 40 dk falan sürdü her şeyini inceledi . 3-4 ay önce oldum ben 1600 tl olması lazımdı tam hatırlamıyorum . Hastaneyi arayıp bilgi alın veriyolar ve şimdiden randevu alın gideceksiniz çünkü bulunmuyor randevu. Mahmut güngörün yorumlarını okuyun Google’dan herkes çok memnun kalmış bende okuyarak gittim .
haticekklik Aslinuur bende bugün gülnar hanıma gittim 40 haftalığım ilgiliydi ilk gidişime göre. Doğum fiyatı 9.000 tl olmuş erdem hastanesinde, muayene ücreti 600 tl, nst ücreti 100 tl. doğum gece veya haftasonu olursa doktor için ayrıca 3 bin alınıyor
Aslinuur NewMomm1 Bende ona gidiyorum ve memnunum peki detaylıya hangi doktora gittiniz çok önceden mi randevu almak gerekiyor nasıl oluyor
NewMomm1 Ellakayalar evet o doktor da çok tatlı ben aralıkta doğum yaptım hiç bilmiyorum güncel fiyatları🌸