Hazall23 Hafta ile birlikte oluşan hemoroid. 😂 1 tane olan küçük memeciğin bugün 2 tane olduğunu farkettim. Ne zaman demir hapına başladım bu baş gösterdi. Fazlaca panik insanım. Ağrı yok ama o görüntü korkutuyor. Önerileri alabilirim. (Doğal yöntemler)
caglakorkmaz Hazall23 daha 2-3 saat önce forumda açılan konulara baktım bununla ilgili 🫠 sıcak suya oturmak iyi geliyor diyen olmuş, kantoron yağı diyen olmuş, normal kremlerini önerenler olmuş, kendi içeri itenler olmuş…
Gattara7 Magnezyum icmen lazım kabızlıktan kurtulmak için. Benide Demir ilacı mahvetti valla 2 3 güne bir almaya başladım sabahları az biraz pekmez içiyorum.
Hazall23 Gattara7 evet onu başlarda kullanıyordum ama mide bulantılı döneme denk geldiği için bıraktım. Tekrar almaya başlıyım o zaman Çok teşekkür ederiiim
Hazall23 caglakorkmaz sıcak suya oturmak değil de duşta oraya tutmak daha mantıklı geldi bana da. Sıcak suya oturmak bana biraz riskli geliyor. Özellikle erkek dönem gebeliklerde. Aklınızda bulunsun. Sizde de varsa çok geçmiş olsun. Bakalım yağı araştıracağım 🥹🥰
caglakorkmaz Hazall23 36+4 günümdeyim ben planlı sezeryan olacağım🥲muhtemelen şuan gitsem bi şey yapmazlar krem fitil falan belki o yüzden 22 ocaktan sonra gideceğim geçmezse doktor a🥲
Hazall23 caglakorkmaz en güzeli. Bu gibi durumda normal doğum ile zorlamak doğru olmaz bence. Başından beri normal doğum diyordum fakat bende sezaryen olacağım