Asus1 gncglozclk benim de böyle eşim doktor o normal gebelikte herkeste olabilir dedi için rahat olsun canım kaşıntı yanma falan yoksa tabi
desertrain gncglozclk benim hamileliğimin son aylarında olmuştu ben de resmini çekip ablamlara attım birşey yok hormonlardandır demişti :)
Azra8Engin gncglozclk Benimde aynı durumda bazen noktasal bölgelerde kaşıntı oluyor kasintidan sonra minicik sarı sarı siğile benzer kabarcıklar çıkıyor hala gidemedim cildiyeye
gncglozclk 38+5 deyim avuc içim hep boyleydi ama son zamanlar iyice arttı neyden kaynaklı bilmiyorum ayaklarımın altı da aynı şekilde
Seymaaogretmenn12 Zona ya benziyor internetten bir bakın isterseniz sıkıntı streslede oluşabiliyor . Arkadaşımdada vardı elinin ayaklarının altı böyle kızarır acır yanardı
gncglozclk Seymaaogretmenn12 hamilelik oncesı vardı zaten doktor bilemedi cildiye kremler verdi ama fayda etmedi alerji diyor zaten kronik ürtikerim oda alerji neye olduğu belli degıl ellerim hamilelikten mı diye korktum acıkcası cunku hafta ılerledıkce sanki cogaldı gibi
Hatice_70 Seymaaogretmenn12 zona böyle bir şey değil bende zona var sulu şekilde oluyor ağrı kaşıntı ve yanma oluyor
gncglozclk Asus1 kasıntı yanma bunlar elım cok kurudunda oluyor yada deterjana degdım zaman o yuzden deterjana dokunmak istemiyorum ayy elimi yıkadım da hele sert bı maddeye dokundumda cok kızarıyor
Asus1 gncglozclk o zaman bi doktora görün canım kan tahlilleri falan baktır belki bi eksiklik falan vardır. Brnimde oluyor dediğim gibi ama artma azalma kaşınma yanma falan yok sadece elim benek benek noktalı kırmızı kırmızı
11-02- gncglozclk yok cnm merak etme gebelikte kan bebeğe gidiyor vücuda pek kalmıyor o yüzden oluyor bu durum onun için Demir ( kan ilacı ) kullanıyoruz ztn
gncglozclk Hatice_70 bana gecen sene doktor alerji dedi ben hatta egzama sandım da degıl dedi zona yı bilmiyorum
gncglozclk Azra8Engin bende gitmedim doguma az kaldı zaten dogumdan sonra bakıcam gecmezse giderim cildiyeye