bbusbuss Kızlar merhaba ben ayın 25 inde çatlatma iğnesi vuruldum doktor kontrolüyle dün hem idrar testim pozitif hemde kan da 55 çıktı sizce hamilelik var mı bu süreçte ne yapmalıyım
Yncygt bbusbuss var işleyişi daha iyi bilenler yazsın bence ben henüz hamile kalmadim ama bende iğnenin 14. Günü adet olmadim kaset testim negatifti pazartesi. Belirtileriniz nelerdir?
Zeynepci012 bbusbuss evet var ilerlemeyi takip edin bende iğne vuruldum bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün
bbusbuss Yncygt ben hem göğüs ağrısı bir kaç gündür hemde bel ağrısı çektim ve akıntım çoğaldı şimdi doktor 2 güne bir kan ver dedi yükseliş devam ediyor mu diye
Yncygt bbusbuss benim kasık agrim bel agrim var ara ara ama sökülme gibi iki gundur sulu beyaz karisik akinti artti ama regl mi sökülcek onu anlamadım.Ama sizin var bence 1 hafta daha bekleyerek kese gormeye gidebilirsiniz.Tam nezaman gidildigini bilmiyorum pek
bbusbuss Bir tane erken gebelik yaptım onda çok belli bir tane normal yaptım onda da silik ama belli inşallah sizde de vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin testi 15.gün yapın iğne gününü saymadan