Aysagul_subay_ Merhabalar 39+2 deyim. Almanya’da yaşıyorum henüz çatı muayenesi yapılmadı böyle bir bilgi dahi verilmedi. Normalde zaten iğneden bile korkan biriyim şimdi günler yaklaştıkça iyice doğum korkusu sardı öneriniz var mı? Bu süreci nasıl atlatabilirim.
Esrackc Aysagul_subay_ şöyle düşün bu kadar insan yapıyorsa sen de yaparsın. Kalıcı bişey değil belki 1 gün boyunca çekeceğiz ama bitecek sonunda ve bittiği anda öyle bi rahatlama yaşayacağız kiiiii en manevi hem fiziksel. İnşallah benim doğumum hayırlısıyla normal olur gerçekten bunu yaşamak istiyorum 🫠🫠
Aysagul_subay_ Esrackc amin İnşaallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bakalım. Tevekkülümüz Allah’a İnşaallah
Mommyshark2023 Doğumda devamlı sümme sebile yessarahu demiştim çok yardım etmişti Rabbim hamdolsun bol bol dua edin birbirinize kavuşacaksınız kendinizi rahatlatmaya çalışın Rabbim muhakkak yardım eder
Aysagul_subay_ Amin İnşaallah Rabbim darda kalan herkesin yardımcısı olsun. Sizden de Allah razı olsun