EmirAsafMomm Bnde tuttu mesala kızlarımda kalçam bi yerde karnım bi yerdeydi 50 kg olduğum halde 😅🙈oğluşum daki karnım da top var gibi sanki ☺️🧿🩵
MomsE EmirAsafMomm evet benim de sadece karnımda top var gibi hiç kilo da almadım kendim 🤷🏼♀️ yuvarlak bir şey önümde 😅
neanladinyurdagull EmirAsafMomm İki çocuğum var biri erkek biri kız Bende tutmadı 2 ay önce kızımı kucağıma aldım top gibiydi karnım ikisindede
Nuraslanklc EmirAsafMomm sanırım doğru oğlumda çok hareketim kisitlanmadi neredeyse şikayetim yoktu kız da 30 haftalık su an ne egilebiliyorum ne donebiliyorum çabuk agirlastim üstelik oğluma hamile olduğum zamana göre daha az kilo aldım baya tosun gibi görünüyorum su an 😂
Tugce48 EmirAsafMomm benimde ikinci kez oğlum olacak karnım top gibi. Anaannemde diyor yanların hiç yok oğlun olacagı cok belli😍😍
EmirAsafMomm Nuraslanklc çoğu kişide fark ediyorum bende hatta doğum polikliniğine gittiğimde karnı olanlara bak bu kesin kız bu erkek karnı diye söyleniyorum 😅😅
mysa26 Henüz bilimsel bir açıklaması yok ama çoğu kişi erkek olduğunu karnımdan anladı😀 aşağı doğruydu
EmirAsafMomm mysa26 ben de kontrole gittim o esnada wc ihtiyacım olmuştu girdim peşime bi teyze geldi oğlun mu olacak senin dedi evet dedim karnından belli dedi 😅🩵🧿
EmirAsafMomm Tugce48 maşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 🩵 kızda yanlar dolu erkekte boş oluyor evet ☺️
YldrmNUR EmirAsafMomm sadece karnım var top gibi ama kızım olacak. Kişinin vücut yapısı ile alakalı bence.
asell13 EmirAsafMomm diğer kızlarda karnım yayıkdı kalçalarım büyümüştü oğlanda top gibiydi karnım şuan kıza hamileyim yine kalçalarım büyüdü ama karnım top gibi 😅
Naressmom1644 Valla öyle derler , genelde de doğru çıkar ama benim kızım olduğu halde çok güzel topcuk gibi karnım vardı. Doğurana kadar da öyleydi. Önümde sadece bı top vardı. Hiç arka taraf büyümedi ya da geniş olmadı karnım 😀