Munevver_bozdogan Ben kendim için konuşayım şahsen hayatımın her anında evham perileriyle yaşadığım için kime göre neye göre zor hiçte zor değil ✨ maddi anlamda evet maliyetli maalesef ama buna başlarkende zaten fiyat alarak kendinizi hazır hissettiğinizde gidiyorsunuz o yüzdende bir sürprizle karşılaşmıyorsunuz tabiiki. Göbekten iğne vurmak ya da sürekli iğne olucağınızı düşünmek insanı geriyor olabilir tabiiki ama 2 saniye sonra acısı geçiyor gidiyor. Bunları hastahaneden ve anestezi almaktan çok korkan biri olarak söylüyorum birde 🌝 benim için tek sıkıntılı süreç yumurta toplandıktan sonra oldu inanılmaz derecede gazla doldu içim sanki bi iğne batırsalar patlayacağım sanki, onuda bağırsak düzenleyici bir şurup verdiler onunla hallettik. Sonrası mis heyecanla transfer günümü bekliyorum şimdi. Kafanıza hiç takmayın bütün düşüncelerinizden arınmış bir şekilde şöyle mi olur böyle mi olur demeden bütün pozitifliğinizi vererek geçirin sürecinizi, sonrasıda mutlu haberle sonuçlanır inşallah 🤲🏼💖