Seydagunaydin 31+5iz bugun normalde sabah ve geceleri cok hareketli durmayan bebegm iki gundur gunde toplam iki uc kere dönüyor sadece tekmesi falan hic yok bi sorun mu var sizce doktora gdicem ama hemen mi gitmeliyim yasayan oldu mu normal midir ?
Figennn Seydagunaydin 30+2 benimde bebegim ayni yaa😏 cok az hareket ediyo bir iki defa atiyo ben burdayim diye o kdr
alcang Seydagunaydin bazen yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormuş bende 32+5 im benim kızım hareketli ama hareketi azalanlar varmış yine de bi doktora gidip içinizi rahatlatmak isterseniz gidin ☺️
Linasmommy Seydagunaydin 33 haftalıkken bizde de öyle olmuştu iki gün boyunca hareketini çok çok az hissetmiştim doktorumu aradım tatlı şeyler ye dedi devam ederse gel dedi yedim soluma uzandım hafiften oynamaya başladı ama ertesi gün eski hareketlerine döndü
Dyg34 Seydagunaydin sen yine de git ama o haftalar oluyor bende yaşamıstım bie iki dönüp duruyordu uykuya en çok 31 33 haftalarda yogun olurmus öyle birşey okumustum ama yinede tedbir amaçlı bende koşa koşa gitmiştim sende ihmal etme
Seydagunaydin alcang oyle yaziyor evet %70 uyuyo artk flanda yaziyo internette ama iste hareketlilige aliskinim iki gündür bisey var mi diye takıldm arada dnüyor sadece normalde tekmeleri asla durmazdi yemek yerken otururken surekli bi anda burdaym gibi ☺️
Melis_tugba alcang ben bildi bileli benim kızım cok sakin bi iki dönüyo tamam o sana yeter diyo 😂 kızım vur tekmele uyutma hareket et benim basından beri hareketleri seyrekti iç karnım büyük diyemi hissetmitodum cözemedim ama bu sorunsal bende vardı 😅
dogamoms Seydagunaydin yerleri evet azalıyo fakat bana doktorum 2 saat hareketsizlik çok hemen gel dedi mesela eğer siz çok azaldığını hissediyosanz bi göstern içinz rahatlar. Belki o hareket ediyodur siz hissetmiyosnzdur
Figennn Seydagunaydin Yok canim yurtdışındayım doktor konusu burda biraz değişik, gitsemde birşey yapmazlar yani😏
Seydagunaydin dogamoms aynen canim yazdim doktora gel dedi bende gidicem birazdan aklimda soru isareti olcagina gidiyim
Seydagunaydin Figennn bilmedigin yerdede zor oluyo ya allah yardimcin olsun seninde bi an once saglikla dogarlarda rahatlarız insallah
Figennn Seydagunaydin Insallah canim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim🤲🏻 Haber ver sende doktorun ne dedigini, insallah hersey yolundadir♥️🧿
Seydagunaydin Linasmommy onuda denedim canim bakalim gidicem birazdan esimi bekliyorm ne dicek doktor insan aklinda neler kuruyo ya hemen diyorum acaba bisey olursa beni hmen szaryna alirsa falan 🙈🙈
Seydagunaydin alcang bizimkine cikolata tatli islemiyo inanir misin yiyorum hic bir etki yok geneldede kuzenimn vardi bebk cikolata yiyince yerinde durmuyodu bizimkinde sıfır ☺️
alcang Seydagunaydin senin ufaklık biraz nazlı galiba 😂 benimki çikolata vişne suyu sodada ohoooo kuduruyo resmen 😂
Melis_tugba Seydagunaydin hahaha aynı benim ki 😅 bendede öyle vişne suyu iç demişlerdi yok anem içtim midem yandı cocuk oynamadı 🤣❤️ Ama git içini rahatlat kuzum ben söylemiştim doktor saglıklı bise yok demişti
Linasmommy Seydagunaydin korkma ya uyuyordur belki de bide büyüdüğü için yeri azalıyor hareketleri kısıtlanıyor artık 😊 bende çok evham yapmıştım senin gibi annemleri kaynanamları falan ayağa kaldırmıştım 😂 ama çok şükür bişeyi yokmuş kendi kendine hareketlendi 😊
alcang Melis_tugba bazı bebekler öyle olurmuş canım benimkide mesela geceleri felan hiç uyutmaz bende konuşa konuşa sakinleştiririm hadi güzel kızım az uyu da anan da uyusun diye 😂😂
Seydagunaydin Linasmommy insallah bakalim aliskin olmadigim icin hemen aklina ktu seyler geliyo ☺️Ben kimseye demedim esimle sessizce gidicem bakalim bekliyoruz 😌
Seydagunaydin Melis_tugba bastan beri oyle olsa alisirsin tamam normal diyo doktor dersin rahat edersin bizimki karinca gibydi icerde ☺️
Linasmommy Seydagunaydin en güzelini yaparsın valla deme kimseye 😊inşallah iyi haberle dönersin canım 🙏😊