NurCifc1 Barabar evet klasik müzikte bir makam ilk anlamı bu, ikinci anlamı o saydıklarım 😇 ve birde etkileyici bakış olarakta geçiyor tabiki..
Canocano58 aren kuzey Lori oflaz sena talia Yamaç ege deniz Lidya bulut mabel nisan zerya Bunlarda benim beğendikçe not aldıklarım 29.haftadayız oğlum olacak adını Ömür düşünüyorum
myavocado Tugba_- defne ve ipek isimlerini çok beğeniyorum 😊 kızım olursa defne düşünüyorum ben de hep, ama henüz cinsiyetini bilmiyoruz.
Tugba_- myavocado evet isimler güzel ama burdan bi anne defne ismi ile ilgili bi yazı paylaştı benimle anlamı biraz buruk o yüzden sanırım ipek koyucaz biz de 😊
ikicocukluanne_ 18+4 kızım olacak İsmini Ela düşünüyorum . Tüm burda yazılan isimler güzel gerçekten . Herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah 🥹🙏🩵🩷
Sym_nr Esraleyna kızımızın adını Mihra koyacağız 🧚♀️🩷 Parla ismini de beğeniyorum erkek olsaydı da Göktuğ ve Görkem hoşuma gidiyo
Yezra 2 buçuk yaşında oğlum var❤️ cihan sami ❤️ismi 34 haftalık hamileyim kizim olacak onunda ismi ❤️Yezra❤️ koyucam ❤️