1yenianne11 Slc kayınpederim de öyle biz aynı evde yaşıyoruz 2 senedir maddi durumumuz maalesef bozuldu eşimin ailesi yüzünden bizde eve çıkamadık pis geziyor adam afedersiniz ama bıyıkları yemeğe girer ayakları pistir hiç yıkamaz sürekli benim terliklerimi giyer tiksinirim ağzını kapatmadan hapşurur öksürür bulunduğu ortamda bile durmak istemiyorum ama maalesef mecburum oturur kadın programı izler baba müsade et başka bişey açayım dediğimde de trip atar küser gider akşam kaynanam gelince de surat yapar sanki dövmüşüz gibi anlatır onu yani demem o ki yaptığı em ufacık bişey bile bana batıyor daha önce yaptığı ayıp şeyler yüzünden tiksindim sevmiyorum onu çocuğum 6 hafta sonra aramızda olucak dedesi evet biliyorum ama sevdirmeyi düşünmüyorum sert bi şekilde el kol yüz ağız yıka öyle sev dicem gerçekten anlatsam çok pis dersin sende iğrenirsin 😏😏
Slc 1yenianne11 yaa keske başka eve cikabilsen seni çok iyi anlıyorum ama sen ne dersen de seni anlayacak birisi değil bence kndine saygısı olmayan birisi zaten
1yenianne11 Slc keşke çıkabilsem kuzum keşkeee en çok istediğim şey ne kiralık ev var etrafımda nede olsa bile kiramı karşılayacak durumum eşimin ailesinin borçları yüzünden bizim de düzen bozuldu ben zaten çalışmıyorum eşim de hem bizim borç hem onların borç derken iyice bunaldı ama vardır bundada bi hayır hayırlısıyla bi doğumumu yapayım rabbim görüyor yürü ya kulum diyecek inanıyorum ve dediğin gibi gerçekten anlamıyor erkekler gariptir derdim ama kayınpederim hepsinden beter resmen bişey yapayım da göze batayım derdinde gerçekten iğreniyorum herkes bana gard alır şimdi ama gerçekten o pis şeylerini gördüğüm için yani olmasa çok iyi olur diyorum onun için kaynanam da öyleydi zamanla benim düzenime benim temizliğime alıştı şimdi seviyorum onu ve hareketlerini keza kaynımda öyle bişey yaparken sen sevmiyon o yüzden yapmadım yapmadık demesini biliyorlar
beyhan3678 Ben sucuk balık et ve et ürünleri tavuk ve eşimin ailesi çok ağlattılar beni ilk 3 ayım haram oldu resmen hamile olduğuma bile sevinemedim
Hilalaktscbk Aysemm44 Ben semizotuna bayılırdım salatalar yapardım. Şimdi toprakta görsem içim kalkıyor. İkinci dediğini de görmemek için her şeyi yapıyorum o da içimi kabartıyor 😂😂
Ciwan-76 Mercan_35 hayırlısıyla tadarsın inşallah 🤲🥰 ama ben çok duydum eşinden soğuyanları 😅 inşallah sen kocam da kocam diyenlerden olursun 😂
Gloria06 Gerçekten kinaye değil. Cahillerden oldum olası tiksindim ama hamilelikte tolerasyonum sıfıra düştü. Cahil bir yazı, bir yorum, konuşma duyduğumda saldırasım geliyor tövbe yarappim.
Eylulmasali Aysemm44 Tursu çok sevdiğim halde evde elleyemiyorum bile tursuyu . He birde Kocamın ailesi hele o elti denilen yılanın sesini yüzünü görmek istemiyorum 🤢
dlnay266 Sonda takarken kayıp çıkmaması için sondanın içerde kalan kısmına sonradan su verilip orada bir balon oluşturulur. Çıkarırken önce o balonu indirip direkt çekerler hiç acımaz rahat olabilirsiniz kauçuk küçğk bir boru zaten geçmiş olsun
Kskn5634 Aysemm44 banyo kokusu Allahım facia gibiydi asla hiçbir banyoda nefesi tutmadan duramadım kusmak bile işkence gibiydi kokuyu alınca tekrar kusuyordum🤣