Anneseker Kızlar ilk kez başıma geldi 34+5 iz yatak ıslak servis tabağı büyüklüğünde kıyafetim ıslak bakıyorum kokusuz uyurken kaçırdım desem ne bileyim bi kokusu olur ilk gebeliğim su gelmemiştir demi tedirgin oldum
Medineuyanik Anneseker kokusuz ise suyunuz gelmiş olabilir, hastaneye gidip su mu idrar mi bir testini yaptırın isterseniz su ise haftanız daha erken tehlikeli olabilir.
Anneseker Sevgitekin ay çok tedirgin oldum ya ağrım sızım yok nasıl anlayabilirim yani ne yapmam gerekiyor
Sevgitekin Anneseker rahminize peçete koyup öksürün mü diyolardı bişi diyolardı öyle bişey okumuştum deneyin isterseniz 🙏
Fdmgnr Anneseker illa ağrı olması gerekmiyor. Benimde bigun öncede sızıntı şeklinde gelmiş ben akıntı diye düşünüyordum meğerse suyum gelmiş muayaneye gittim öğrendim. Ogün sancim yoktu doğuma alındım. Sizde bı baktırın
Medineuyanik Anneseker siz yinede gidin bir doktora testi yapılsın derim, suyu gelip de sancısı olmayan çok kadın var çünkü
Sevgitekin Anneseker ağlama var gülme var işeme var herşey var normaldir 🙈 sağlık olsun da aman aman varsın i)şeyelim🤣
Sevgitekin Anneseker spor olmuştur olsun olsunn🙈 kötü bişey duymaktansa işediği duymak daha güzel boşver😊🙈