umudumhicbitmez13 birnurunuzz 19hafdadan selamlar bende sol bacak ağrısı oluyor tekmelerde arti baya çok şükür hepimiz sağ Salim alalım kocagimiza🤲🤲😍♥️
Papatya123_ Mervesrsy MaşAllah çok sevindim hayırlısı İLE alırsınız kucağınıza İnşAllah 💞 ben sanki hafif kıpırtı hissediyorum 12 +2 olduk çok merak ediyorum
Mervesrsy Papatya123_ amiinnn hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlerimize insallaj ☺️ o kıpırtılar hicbirseymiş gerçekten söylerdi de inanmazdım 30 dan sonra gör sen birde 🥰
Kubradagdevren Papatya123_ 16dan itibaren bebek kendini gösterdiğinde tam net cinsiyetini söylüyorlar o kadar dayanabilirseniz bekleyin ben olsam koşa koşa giderdim😂
Papatya123_ Kubradagdevren Evet ama çok yakın bi akrabam değil ücret almazsa insan çekiniyor eşim yurt dışına çıkacak gitmeden öğrenmem için 12 + 4 veya 5 olması gerekiyor söyler mi diye merak ediyorum 2 de daha da çok merak ediyormuş insan 💞
MadameNoire birnurunuzz Rabbim saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım Allah bağışlasın 🌸💜🤲🏻
Ayys6-nr birnurunuzz 😂😂şu an herkes aynı şeyi söylüyor ben de bir an evvel hissetsem hareketlerini diye hayıflanıyorum 😂🥰🥰🥰🥰🫀