yenianne0511 Kızlar sabahları yumurtadan tiksindim yiyemiyorum çok sever hergün yerdim şimdi pek aram olmadığı patates kızartmasını mayonezliyip yer oldum her sabah hemde böyle patates kızartması yiyen olup cinsiyeti belli olan varmı 😅
Beybitooo yenianne0511 beyin vücutta eksik olan şeyleri istermiş yani aşerme durumu tamamen vücudunuzda eksik olan şeylerle alakalı cinsiyetle değil 😌
gulsenmstf Beybitooo ben nerdeyse hergun patates kızartması yerdim hala da çok cekiyo canım byle sabah tadını ağzımda hissedjyorum sanki demek önceki yediklerok yaramamış vücuduma 🤣🤣
OguzMoms yenianne0511 Patatesle cinsiyetin ne alakası var Allah aşkına 🤣 Ayrıca mayonezde gebelikte zararlı bilginiz olsun içerisinde çiğ yumurta olduğu için yasaklı gıdalar arasinda
Kakulimmm yenianne0511 asermeyle cinsiyetin alakali oldugunu sanmam. Fakat mayanozde cig yumurta oldugundan bu süreçte yememenizi tavsiye ederim 🙏🙏🙏
Eylulpera yenianne0511 çiğ yumurta içerdiği için mayonez gebelerde zararlı 🫤 ayrıca patates kızartması da doğru seçim değil hem şeker nişasta içeriyor hemde yağlı gereksiz kilo alimi da cabası bebeğe de faydası yok zararı var .. cinsiyetle ne alaka ayrıca hiç böyle absürt bişey duymadım ..
S12e28h46 @yenianne0511 ben ilk haftalarda çok yerdim açıkçası mayonezli yanına soğan domates salatası şuna bile çekti canım 🙈 cinsiyetimiz kız
Gaye1402_ Gulsen4224 henüz bilimsel bi açıklaması bulunamadı elimiz de patates ve mayonez var sadece 🤣🤣🤣
Asyaeylul2816 yenianne0511 🤣🤣aynı durumu yaşıyoruz yumurtadan tiksindim patatesinde çok sevmezdim ama sua in kızartması havlamadı yemeği ne versen tuzlu tuzlu of götürürüm cinsiyetini bilmiyorum ama kız hissediyorum
Kubrakrdag yenianne0511 valla gülenlere bakma bende çok patates yedim ve eskiler patates yiyenin oğlu olur derler oğlum oluyo 1 ay sonra🤣
Ozlemgokce Yemin ederim nihat hatipoğluna yaprak sarması orucu bozar mı diyen çocuktan zerre farkınız yok beyin olarak