Wera Erkeekaannesii ya benim iki kiloymuş normal doğurcam korkuyorum saten bu haftadan itibaren çok kilo alacak 4 5dogar gibim geliyor korktum biraz
Sankus Senayan benimde öyle aynıyız 30 hafta 2 kilo 32 le.uyumlu sıkıntı gormuyo doktorum iri bebek olucak bizim🤗
Minikmucize13 Senayan doktor bana 30 da 1800 fazla dedi şekeri keselim falan dedi suyu artmış gibi dedi anlamadım neden 1 hafta önden gitmesi sorun
Wera mrv18- canım öğrenince yazsana bana 2kilo dedi ama bu haftalarda 2kilo çok saten zor taşıyorum dönerken falan karnım çok acıyor
Senayan Wera hayır canım bazı bebekler haftası önde gider benim 1 hafta öndeydi şimdi 2 haftaya uzamış önemli olan geri haftada olmaması sana da mı 2 kilo dedi
Wera Senayan evet dün öğrendim 2kiloymuş ama haftasıyla uyumlu dedi adlında geçen ay 10gün önden gidiyordu bunay normal gidiyor dedi kilo fazla sadece
Senayan Wera 4-5 kilo diye düşünme doktor ona göre yön belirler ayrıca doktor normal demiş kafana takma hiç
Erkeekaannesii Wera Bazen ultrasyonda ölçümler yanlış çıkabiliyor endişe etmeyin dua edin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah