Sinemyasar_09 Hanımlar İyi Geceler Reglime 13 gün var kanlı idrar yapıyorum bu hamilelik belirtisi mi sizce
Hopefulmom Sinemyasar_09 iyi geceler Allah korusun enfeksiyon olmasın bir doktora görünün idrarda yanma var mı acaba sizi korkutmak asla istemem ama sizi bilgilendirmek istedim
MasalAlparslanMom Sinemyasar_09 benim bekarlığimda olmuştu..tuvetteyken sanki elektrik akımına uğramış gibi tepeden tırnağa genital bölge dahil titreşim vermişlerdi sanki. Enfeksiyon çıkmıştı
Hopefulmom Sinemyasar_09 sakin olun içinizi ferah tutun enfeksiyon tedavisi var antibiyotik kötü düşünmeyin lütfen 🙏
B1cnm aslında biz kadınlar cok dikkat etmeliyiz her yerde tuvalete girmemeliyiz hele klozete insanlarda ne virüs var beli değil ben dışarda bir yerde gitsem hemen enfeksiyon kapıyorum bu yüzden dikkat etmekte fayda var
Adenala Sinemyasar_09 İdrar yolu enfeksiyonu beraberinde kum dökerken vardı bende de hamilelik belirtisi değildir
dnzmom_ Sinemyasar_09 sanırım ileri derecede idrar yolu enfeksiyonunuz mevcut. Hamilelikle hiç alakası olmayan bir durum. Çok geçmiş olsun doktora gidin hemen