Aysemm44 18+3 olduk her saniye yatıyorum kalkıp 2 saniye evin içinde gezip geri yatıyorum çok uykum geliyor 😂sizde durumlar nasıl ?
34busra Aysemm44 bizde 12 hafta 2 günlük olduk sürekli uykum geliyor gündüz hep uyuyorum geçede uykum geliyor yatıyorum bulantı beni bırakırsa tabi evin içindeyim aktivitem bile kalmadı üç Aydr 🙏🤷♀️
Pamuk Aysemm44 Haftalardır uykusuzluk çekiyorum.Normalde de aram yoktu.Ama hamilelikte uykusuzluk tavan yaptı.
Aysemm44 Adenala Neden dogurdunmu yoksa valla ben yataktan çıkamıyorum hatta oğlumu 2 gündür kreşe bile götüremiyorum oda aynı uykuyu seviyor sabahtan öğlene kadar yatıyoruz 😂😂
Adenala Aysemm44 Yok bacım doğurmadım 23+4 teyim kızım sürekli bir hareket halinde gece uyutmuyor gündüz de geç uyanınca geceler zalım geceler oluyor 😂
Ayseeeminiss Pamuk valla bende hep maşallah de nazar değmesin diyorum uykum çok diyene ama Melisa çayı deniycem yarından itibaren bende hamilelikte oneriliyormus tabi çok içmemek şartıyla
Aysemm44 aslikaya Senin zulümün daha yeni başlayacak en iyisi ben doğuma kadar uyumaya devam edeyim sonra uyuyamam 😂😂
songul_21 Aysemm44 nerdeyse bir haftadır toplasan iki saat uyuyamadım. Uyuyabildiğin kadar uyu uykusuzluk başlıyor sonradan
Aysemm44 Pamuk Ben hiç oturmuyorum ama mesela şuan bütün evi dibten temizledm canım sıkıldı 😂asla evi temizlemeden uyumam sabahta doktor randevum var bakalım cinsiyeti son kez soracam erkek derse artık yavaştan hazırlıklara başlayacam