Zlyha58 Nisniss kontrol günleri hariç tartılmıyorım doktordan çıkınca da zihnimden siliyorum kilomu 😂😂
Aseliimmm Nisniss 21 haftalığım hiç almadım diyette yapmıyorum ama fazla kiloluyum ve dengesiz besleniyorum sanırım ondan ilk aylarda iştahsızdım
Haticedgn33 Nisniss 4.aydan sonra ne oldu bilmiyorum bir anda kilo almaya başladım o zamana kadar sadece bir kilo almıştım Şuan 25 haftalık 7 kilo aldım 🤷🏻♀️
Birminikannesi1 Nisniss 36+5 7 kilo aldım son iki haftada hiç kilo almamışım bebekte almamış sağlığı iyiymiş çok şükür ama iki haftada hiç kilo almaması çok moralimi bozdu 😔
Nisniss Birminikannesi1 Yaa aslında son aylarda daha çok alıyolarmıl yediklerine dikkat et bebeğe kilo aldıran seyleri tüket🥺
Fatossnmz 24+5 ve ben 10 kilo aldm kizlar harikasnz valla ben nasıl aldım hiç bilmiyorum ama çok ödemim var şuan bacaklarimda ozellikle
aslikaya Nisniss hamile olduğumu öğrendiğimde 85 tim 10 kg verdim. Şuan 38. Haftadayoz verdiğim 10 kiloyu geri aldım tekrar 85 oldum. İlk hamile kaldığım kiloya geri döndüm ☺️