Glitter Ozlemenesozcan benim de oyleydi hatta 39+6da kontrole gittim, sancim bile cikmadi ama aksam duzenli sanci ile hastaneye gelip tam 40. Haftanin ilk gununde dogurdum, hic belirti yoktu 🙈
Sarella Ozlemenesozcan 39+3 bizimde bir tık YOk sancı hiç Yok 40 haftaya kadar inşallah bi işeret gelir 😅
Meltem_goksenin Ozlemenesozcan biz de 40 a giriyoruzzz ve ses seda yok meleğim rahat karnım da sanırım die düşünüyorum 😏
zlemzcanzl Ozlemenesozcan biz de aynıyız gelmiyor bu bebekler. Dün kontrolüm vardı doktorumuz bu hafta doğum kesinlikle olmaz demez mi. Açıklıklık yok yumuşama yok sancı yok bebekte dönmemiş 😭 39+3 herkes doğurdu ya
Ozlemenesozcan Glitter yaaa ne güzel maşallah benimde 2 gün sonra 40 oluyo inş bnde sancıyla giderim hastaneye :)
Ozlemenesozcan Sarella evet ilk doğumlar öyle oluyomş öyle teselli ediyorm kendimi ama geciktikçede endişeleniyorm ister istemez :(
zlemzcanzl Ozlemenesozcan inşallah canım pazartesiyi dört gözle bekliyorum belki bi belirti olur 🤷♀️
MerveOulganm Ozlemenesozcan hurma filan yedınız mı peki gelmesi ıcın bişeyler yaptınız mı ondan mı gelmıyo acaba canım 😇😇
Ozlemenesozcan MerveOulganm hergün hurma da yiyorm 2/3 km de yürüyoem onla ilgisi yok bence o sadece doğum anını kolaylaştırıyomş
imera_ferammm53 40+5olduk teyzeler ablalar ama yok devlete gidiyorum Pazartesi tekrar bir kontrole gidicem büyük ihtimalle ayni denenicek inşeAllah sağlıklıca kavuşuruz 🤲🤲🤲