esolinaaaaa Zeyasln rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım bende keşke daha erken yapsaydım ama sağlıklı olmazdı psikoloji açısından o yüzden erteledim ben
2G2M_U esolinaaaaa bu ben galıba 😂 benm 4 yaşında kızım var 2 düşündüm sonra hep bir korku hep bir endişe içindeydım taki ikinciye hamıle olduğumu öğrenene kadar sımdı de iyiki dıyorum
maman-es Bende şurda yerimi alıp pozitif yorumları okuyayım 🤭 Oğluş 1.5 yaşında, kardeş istiyorum inşallah en yakın hayırlı vakitte gelsin bebişler 🤩
Busraoz esolinaaaaa 4.5 yaşında oğlum var 9+5 hamileyim ben de istedim ve denediğim ay hamile kaldım.. Hala kafamda soru işaretleri var 😅 Çok çok normal..
Busraoz esolinaaaaa Evet denediğim ay hamile kalmıştım bunda da aynı şekilde oldu 2.de uğraşırız diye düşünüyorduk.
Sinemm68 esolinaaaaa benimde 3.5 yaşında vir oğlum var 2. Düşünüyoruz geçen ay denedik olmadı şimdi tekrar deniyoruz bakalım ben de aynı hem korku hem heyecan hem çok istiyorum 🙏🙏 Bat ne zaman sizin
Busraoz esolinaaaaa Evet ben de öyle biliyordum o yüzden uğraşırız diye düşünüyorduk da öyle olmadı🤷🏻♀️