Zeynpatak mery__ folidoce diye bi ilac onermisti doktorum .bttiginde eczaneden recetesiz aldim 20 liraydi . Ogle yemeginden sonra yutabilirsin demisti ben 3 ay boyinca oyle kullandm unutursam aksam yemeginden sonra yutuyodum
Dilan_1 mery__ evet alablrsnn ben onu kulandm 1 ay sonra hamile kaldım ezaneci bana kahvaltı ıdan sonra iç bitane demsti günde bikere içiliyo saten
mery__ Ceyda41 peki normal ilaç paketi gibi mi günde kaç tane içmek gerekiyor ac mi tok mu içten bilmiyorum yardimci olur musunuz
23Zumra mery__ ya normal ilac paketi gibi ama beni 2 cesit gormustum biri gundu 2 kere aliyorsun digeride gunde 1 tane bende gunde birtane aldim cunku demir ve vitamin d vardi tok karinla benim ki
ozgeege mery__ alabilirsin canım bende folbiol kullanıyorum reçetesiz aldım direkt 13 liraya inşallah güzel haberler alırsın 🤗
Melisssss1994 Reçeteyle hiç almadım ben zaten. Doktorlar da reçeteye yazmıyor. Alabilirsin yani ☺️ Ama ben 50 tl ye yakın aldım. İki kere aldım. İkisine de aynı fiyattaydı. Doktorum önerdi. Bunlar çok iyi dedi. Bazı folik asitler etkili değil çok dedi. Ben çok memnunum 🙏🏻