happykis12 Dün doğum yaptım 31+2 ydik tansiyonum 16-11 olunca doktor hemen doğuma aldı sularıda azalmıştı şimdi küvezdeler iyiler ama çok küçükler 1550-1610 kiloları benim gibi bu durumu yaşayan var mı aklım bebeklerde
Eflinlina happykis12 Allah yardımcın olsun canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bol bol dua edicem senin ve bebişlerin için 🙏
bsra4213 happykis12 ay canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün senin haftana yakın birini görmüştüm tiktokta aynı ikizdi çok sağlıklılardı inşallah sende sağ salim kucağına alırsın
Denizim921 happykis12 bende pazartesi doğum yaptım 34+0 da benim bebekler de doğum kanalına sıkışmıştı oksijensiz kalmıştı ama sıkıntı etmiyorum sende etme benimkiler de kuvözde biraz da yatacaklar anne karnında bir şey olsa daha kötü bir durumdu en azından dışarıda müdehale ederler öyle düşün.
Krtcm happykis12 gözünüz Aydın geçmiş olsun ayrıca benim bebeğimde 32+3 de doğdu 9 gün önce Eabbim sağlıkla kavustursun
happykis12 Denizim921 hayırlı olsun canım inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın kaç kilo doğdular
Asli5234 Denizim921 merhaba çok geçmiş olsun öncelikle🙏 bebeğin oksijensiz kalmasıyla alakalı bi şey dediler mi benimki de öyle kalıcı hasar olmaz inşallah bebeklerimizde 😢
Denizim921 happykis12 çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda size de kavuştursun 2230 - 2270 gr doğdular
Krtcm happykis12 2 kg doğdu ama 1700 gelmiş ödem atıyor denildi cuma entübeden çıkmıstı bugun tekrar entübe olmus çok korkuyorum üzülüyorum sadece dua edebiliyorum Allahım bize bağışlasın
happykis12 Krtcm benimkilerde kilo vermiş ama vermeleri gerekiyormuş zaten hemşire öyle söyledi vermezse biz verdirmek zorunda kalıyoruz dedi üzülme canım entübe şekilde benimkilerde bende çok korkuyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Krtcm happykis12 Allah yardımcımız olsun daha kokusunu bile duymadık fotofraf atmıslardı entübeden cıkınca yüzündeki bantları cıkarıp o zaman tam gördüm.Annelik çok zor Allahım sabrımızın karsılıgını verır inşallah
Seher1616 Beyda1 sizin neden acaba bu haftada doğmasına rağmen az kilosu merak ettim de bende gebeyim gelişim geriliği devam ediyor 3 hafta şuan ama dt yakın takibe aldı böyle bileymiydi sizinde acaba diye düşündüm
Beyda1 Seher1616 gelişimi geriden geliyordu sebebini bilmiyoruz biraz minyonum doktorlar anne küçük olduğu için bebeğin küçük olması normal dedi