MasalAlparslanMom Betuulll1 bebeğin açisi uygunsa gösteriyo benim gittiğim. USG kağıdı vermese de resim çek diyo
Linatkgl Betuulll1 benim Gitiğim özel hep önce doktor siyah beyaz gösteriyor ardından hemen renkliyi bana gösteriyor her defasında ve cıktı da 3 siyah beyaz üç tanede renkli veriyor bu saayede kızımı yüzünü net biliyorum artık her ay renkli gördüğüm için
Tuubath @Betuulll1 Evet Diyarbakır Memoriale gidiyordum kendini gösterdiği her muayenede renkli de verdi doktorum ve ekstra bir ücreti yoktu
Ceviz6550 Betuulll1 bebek net gözüktüğü zaman çekip veriyor 20 haftalık olana kadar ara ara renkli de bakmistim 20 haftayı geçince her gittiğimde renkli ultraston ile bakıyor uygun güzel pozisyon da çekiyor doktorum
Cgdmerl Betuulll1 biraz daha büyüyünce 2 türlü de göstermeye başladı benim doktorum. 15 16. Haftada falandı yüzü belli olmaya başladığından beri yani. Ekstra ücret falan almıyor doktorum zaten ayni ultrason cihazı gösteriyor
Aybenar @Betuulll1 önce rutin siyah beyaz olarak kontrollerini ölçümlerini yapıyor sonra renkliye geçiyor birde renkli vesikalık istiyorum hemen basıyor yüzünü saklamıyorsa
Busy Betuulll1 evet her gittiğimde önce normal kontrol ediyor bebeği siyah beyaz . Sonra üç boyutlu renkli yüzünü çekip fotoğrafını veriyor