Mervisimm07 İzmirde yaşıyorum fetal dna yaptıracağım siz nerede yaptırmıştınız bilgisi olan varmı araştırdığımda en iddialı laboratuvar olarak panoramayı buldum memnun kalan varmı acaba
papatya-0 Mervisimm07 ben yaptırdım hemşire eve gelip kan aldı Amerika’ya gönderdiler 10 gün içindeydi galiba sonuclar geldi memnun kaldim
Denizmavisii Mervisimm07 merhaba gectigimiz cuma günü bende panorama sirketine yaptirdim sonucu bekliyorum
Enas2365 Mervisimm07 ben de panaroma yaptırdım. Hemşire iş yerime gelip kanımı aldı, kargoyu yanımda hazırladı takip numarasını verdi. Tam 1 haftada sonuç geldi.
Gardenyaaa papatya-0 ben de panaromaya yaptırmak ıstıyorum izmirde hangi firma yapıyor iletişim numarası paylasabılır mısınız aradıklarım hep başka ısımler soyledı
Mervisimm07 papatya-0 inşallah hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var ♥️ Sizde Bülent hocaya gidiyordunuz dimi yanlış hatırlamıyorsam devam ediyormusunuz
Selinn98 Bende ikizlere hamileyim panaroma testi yapıldı Amerika’ya gitti kanlarım .1 ockta alındı kanım ama henüz sonuç gelmedi bu kadar uzun süre bekleyen oldu mu
Mervisimm07 Selinn98 hemşire bana 15 günüde bulabiliyor demişti bugünlerde çıkar sanırım sonucunuz hayırlı haberler almanız dileğiyle ♥️