Deletedmom_87 Kızlar bugün hastaneye gittim bebek 5 haftalık keseyi gördük ama bebeği göremedik sizce bir sıkıntı çıkacak mı siz keseden kaç gün sonra bebeği gördünüz lütfen yardım edin korkuyorum🥺
Badeveannesi Deletedmom_87 5haftalik gittim bende doktora kese oluşmuş bebek yok denildi 10 gün sonra gel kalp atışını felan duyarız dedi nitekimde öyle oldu 6+4te duyduk
Baharoloji Deletedmom_87 6. Haftada keseyi görmüştük 7. Haftada kalp atışını duymuştum vajinal usg ile biraz bekleyin
Anneelikk Deletedmom_87 5.haftada keseyi gördüm 6+3 um dün de kalp atışı duyduk.korkulacak bir şey yok görürsünüz inşallah
Ulku0225- Bugün test yaptım çift çizgi gördüm yarın doktorum kan testi yapalım dedi beta için süreç nasıl oluyor bana da yardımcı olur musunuz 🥺
Deletedmom_87 Ulku0225- maşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim valla bende adetim 7 gün gecikince kan verdim 2 binlerde çıktı değerim bugün de doktora gittim değerimi gösterdim ultrasonla bakti Keseyi gördük dedi 9 gün sonra gel bebeği görmek için gidecem canım
Deletedmom_87 Ulku0225- rica ederim canım Allah nasip etsin inşallah haklısın valla çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sende önce kan ver değerim 1500 2000 lere çıktığı zaman bir kadın doğum doktoruna git keseye ve bebeğe bakacaklar
Deletedmom_87 Anneelikk inşallah canım dış gebelik geçirdim daha önce kürtaj oldum o yüzden çok korkuyorum