Haticeek İlk hamileligim , doğumdan biraz korkuyorum. Çok ağrılarım oluyor özellikle kasik bölgemde. Rahim ağzı açılıp kapanıyor gibi hissediyorum bıçak saplanıyor gibi.. kız bebek bekliyorum… Tecrübesi olanlar bana bilgi verebilir mi doğum hakkında
Seymoshh Haticeek ilk önce relax olun stres yapmamaya çalışın doğumun zorluğunu değil bebeğinize kavuşmanın heyecanını yaşamaya gayret edin öyle muhteşem bir an gelecekmi hepsi uçup gidecek zihninizden olumsuz konuşmalardan kötü negatif doğum hikayelerinden uzak durun mümkünse kimsenin öyküsünü dinlemeyin hastanede zaten sizi yönlendirecekler uslu bir öğrenci gibi onların yönergelerini talimatlarını yapmaya gayret edin inanın imkansız birşey değil youtubede doğum sancısı nefes egzersizleri var şimdiden açıp egzersizlerinize başlayın ayrıca bol squat yürüyüş merdiven inme çıkma bunlar açılmayı kolaylaştıran etkenlerden bir kaçı mümkün olduğunca yapmaya gayret edin ben 4 normal doğum yaptım ve episyosuz çok şükür şimdi 5.yi bekliyorum benimde çok az kaldı inş sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı🤲🏻
Duygu_nur52 Bende burda durayım bari benimde son 19 çok kötü bel ağrım vajinal ağrım var ve bugün dişim yarılmış resmen çok kötüyüm
Eyvz Normal dogumda 23 gün gösteriyor . Sezeryana 5 gün var ağrılarım oluyor . Doğum sancısı mıdır bilmiyorum. İlk hamileliğim. Garip durumlar
Haticeek Bebek doğum çantasında neler koydunuz kaç adet bebek bezi gerekiyor extra almam gereken önemli birşey varmi