Elifttk senafa_ 24 +5 cıft yumurta ıkızlere hamıleyım ılk zaman 6 kılo vermıstım Uzerıne 2 kılo daha almışım
19931994 Elifttk karnınız be zaman çıktı merak ediyorumda benimde henüz çok yeni ikizler tüp bebekle oldu merak ediyorum karnım ne zaman çıkar diye😄🙈
Bsr55 nurhuma17 daha önce gebeliğimde tansiyon ve şeker çıktığı için temkinli ilerliyoruz. Aç kalmıyorum ki proteinden yüksek besleniyorum. Canımın çektiği şeyleride dengeleyerek tüketebiliyorum. Ama artık bu haftalardan sonra kilo alımı kaçınılmaz 😅
Aysnr11 senafa_ 27+2 olduk başında 7 kilo vermiştim verdiğim kilodan sadece 2 kilo aldım bu ara almaya başladım gibi umarım çok almam zaten kendi kilom da vardı 😟
edasontr senafa_ en son 22 de tartıldım 58 ile hamile kaldım 69 kg olmusum 11 kg almısım ben ikizlere hamileyim cok almısım dmi 🥹🥹
Aybenar @senafa_ 25+5 6 kilo aldım 1 kilo geri vermişim hastaydım bayadır iştahımda kapanmıştı ondan gitti sanırım şuna 61 kiloyum
Elifttk 19931994 bn önceden çok kıloluydum tüp mıde amelıyatı oldum çok zayıfladım ama karnım çok çok bellı degıl gören kılo almışsın dıyo hamıleyım ve ıkız dıyınce şaşırıyorlar ve ılk hamılelıgımdede bellı degıldı suandada ıc karnım genıs herhalde bnım 😀😀