minik_kurabiyeee myangelson gif harikaaaaa😂😂😂😂 ay yok valla bu ara finish bittim ben kız 7. Haftadan beri uğraşıyorum illetle yeto artık 😂
myangelson minik_kurabiyeee aynen çok severim canım gifim 😂😂😂😂 oh maşallah şimdi kaç haftaliksin doğuma az kalmıştır umarım 😅
minik_kurabiyeee myangelson evett çok tatlıymış 🤭 32+2 oldumm düşe kalka geldim bu günlere geldim ama ah bir de bana sorrr😂😂🤦🏻♀️
myangelson minik_kurabiyeee olsun dogurunca unutursun 😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🦋
minik_kurabiyeee Pamuk ay seninki daha zorlayıcı geçti postlardan falan görüyordum tansiyonunda arada yukseliyordu sanırım Rabbim yardımcın olsun inşallah 🥰 valla rahmine düştüğü anda başlıyorsun fedakarlık yapmaya 🥺
minik_kurabiyeee Pamuk aynen vallaha herkes diyor bunlar iyi günler bende diyorum ki benim canım sağ olsun onunki sağ olsun her türlüsü halledilir zaten yeterki şu günleri kolaylıkla atlatalım . Çünkü çok stresli geçiyor gerçekten yaa
minik_kurabiyeee myangelson inşallah kızzzz😂 ben diyorum daha 10 yıl çocuk mocuk yok eşimle asker arkadaşı olcam artık düşün 😂😂😂😂 aminn cümlemize inşallah 🤲🏻 Rabbim sanada en hayırlı şekilde kolaylıklar nasip etsin inşallahhhhh💖🥰
Pamuk minik_kurabiyeee Karnım da bisey olmasindansa dışarı da huysuzlugunu çekmeye razıyım.Yeter ki sağlıklı olsun.
minik_kurabiyeee myangelson amanınnnnn Allah korusunnn😂😂 ay şaka bir yanada Rabbim tekrar layık görüp verirse amenna ama olmaması için elimden gelen her şeyi yapacağım 😂😂😂😂😂😂😂
minik_kurabiyeee Pamuk aynen öyle valla her kontrole elim yüreğimde gidiyorum acaba suyu fazla mı kilosu nasıl diye. İnşallah yaa Rabbim canlarına ve bizim canlarımıza sağlık versin gerisi her türlü halledilir
minik_kurabiyeee Pamuk bu saatlerde acıktığında ne tüketiyorsun yaa normalde ben peynir falan gecistiriyodum ama bugün balık yedim 😅
Sermec27 Pamuk bende aynısını diyordum biliyor musun inan doğunca daha kolay biliyor musun herkes diyor ya doğunca çok daha zor hayır hamilelik bin kat daha zor 😁 dışarda olması gözünün önünde olması daha iyi valla hamilelik benim için çok daha zor geçiyor
myangelson minik_kurabiyeee 😂😂😂 rabbim hayırlısını versin 🦋 tedbir bizden takdir Allah’tan 😅 1.5 seneden fazla oldu korunuyoruz bir kaza olmadı sizde dikkat ederseniz olmaz Allah’ın izniyle 😊