busraozkan33 Kızlar ortalık salgınına yakalanmışim öksürük boğaz ağrısı burun tıkanıklığı durmuyor sağlık ocağı doktoru adaçayı iç dedi içtim sonradan hamilelikte içilmemesi gerektiğini hatırladım 30 haftalık hamileyim bı sorun olur mu
Minko busraozkan33 ilk haftalar düşüğe sebep olabilir diye yasak diye biliyorum ama doktoruna danışmadan içme canım
amayinedeiyiilerledim busraozkan33 güvenemediyseniz taze sıkılmış meyveler tüketebilirsiniz bol bol c vitamini alın.
-28- busraozkan33 adaçayını bilmem ama 37 haftalık hamileyim grip oldum 2gündür ve sinüzitim var normalde antibiyotiksiz geçmiyor 2 gündür iliadin sprey sıkıyorum sabah akşam nane limon çayı yapıp içiyorum günde 1 fincan zenfecilli bal yiyorum günde 2 tatlı kaşığı bide tuzlu su yaptım gün içinde burnum tıkanınca 2 şer damla burnuma damlatıyorum böyle hafifletmeye çalışıyorum yoksa başım gözüm çok ağrıyor zonkluyor
busraozkan33 Minko sağlık ocağındaki doktor iç dedi inşallah erken doğum riski yapmaz zaten o kadar çok öksürüyorum ki her an bebek çıkacak gibi
busraozkan33 amayinedeiyiilerledim hamileliğin başından beri mide yanmam var gaviscon surupla yasiyorum resmen portakal mandalina midemi aşırı yakıyor içemiyorum😔
busraozkan33 -28- doktor parol disinda bı ilaç vermedi nane limon içme sadece ılık suya limon sıkıp iç dedi
Nesfur41 busraozkan33 Adaçayı 36. Haftadan sonra tüketiliyor bir daha içmeyin bence onun yerine bol bol portakal yiyin limon yiyin günde bir bardak ıhlamur içebilirsn ballı limonlu
Adenala busraozkan33 Adaçayı yasak olan çaylardan doğuma yakın içiliyor bende faranjit var adaçayı iyi geliyor sadece ama içmiyorum
Minko busraozkan33 için ferah olsun ilk aylar dışında sorun yaratacağını düşünmüyorum bol bol c vitamini al
busraozkan33 Ölmek üzereyim sanırım beş gündür öksürük kesilmiyor artık kasıklarıma vurdu ağrısı doğum yapacam diye korkuyorum