Birikrabirsusam 30+5 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kafasının iki tarafında kist wardı ama geçmiş. Şimdi ise doktor kafasının küçük olduğunu yani mikrosefali diyo başına böyle bişey gelen gelipte düzelen war mı??
_almirasmom Birikrabirsusam benım kızımında bas cevresı hep gerıdeydı kafası kucuk dogdu down sendrıomluymus
Cerenyan Birikrabirsusam nasılsınız beneğiniz nasıl herşey yolundadır umarım bende aynı durumdayım cevap verirseniz çok sevinirim
Birikrabirsusam cennettemel tam olarak bilmiyorum doktorda söylemedi kafasının ne kadar küçük olduğunu ultason kağıdı da wermedi
Birikrabirsusam _almirasmom bana ilk defa böyle bişey söylüyorlar bu haftaya kadar hiç böyle bişey söylenmemişti.
Glsendmn54 _almirasmom kaç hafta geriden geliyordu normal haftasına göre Şuan ben 38 haftaligim dün gittim bana da 35 hafta dediler kafa çevresi geriden geliyormuş karın çevresi normal ikili dörtlü testim temiz bende korkuyorum dünden beri agliyorum
Birikrabirsusam _almirasmom down sendromu testi yaptırdım ama temiz çıkmıştı bilmiyorum ki doğunca öyle bişey olur mu
Feyza1906 Birikrabirsusam sakin kalmaya çalışın tam hatırlamıyorum ama 30 haftadan fazlaydı galiba kontrolümde hep asistanlar olurdu uzman doktorun baktığı bi gün mikrosefali bu bebek kurul toplayalım dedi çok ağlamıştım ertesi gün başka doktora gittim kesin değil senin gibi kafası biraz küçük sadece demişti kurula raporla gidince sözde hastanenin en iyi doktoru çok bozulmuştu. Doktorlar herseyin en kötüsünü söylemeyi çok seviyorlar galiba başka doktora görünün çok geçmeden içiniz rahatlasin
Birikrabirsusam Feyza1906 öyle yapıcam hemen başka doktora gözukcem. Doktor mikrasefali diyince kafamdan sular döküldü sanki.