tatlibebegim_ Gün içinde bazen geceleri karnım çok sertleşiyor bebeğim bi yere toplanıyor kasıklarımda özellikle bi taraf yumurta gibi duruyor resmen elimle bi iki pıt pıt yapıyorum düzeliyor normal bi durum mu acaba başına gelen var mı böyle
aslhnkrts9 tatlibebegim_ normal büyüdükçe daha da sivrilmeye başlıyor 😬ben ilk başlarda çok korkuyordum o toplanmasından sivrilmesinden şuan çok hoşuma gidiyor ☺️
Serendipity16 tatlibebegim_ benimde böyle oluyor doktora sordunuz mu kimisi yalancı kasılma diyor korktum özellikle ayaktayken sertleşiyor karnım bebekte de toplanıyor bi yerde
aslhnkrts9 tatlibebegim_ baş aşagı duruyorsa poposudur yani benimki öyle 😂ben o toplanma hissini tarif edemiyordum içimde balon şişiyo gibi oluyor ama aynı zamanda acıyoda 😂
tatlibebegim_ aslhnkrts9 doktora sürekli kasıklarımda hissediyorum dediğimde ayaklarıdır kafası midende demişti 😅bide hiç durmuyor içerde uyumuyo mu anlamadım ki
aslhnkrts9 tatlibebegim_ onu bende düşünüyorum sanki uyumuyo sürekli kıpırdayıp duruyo yorulmuyor mu diye düşünüyorum 😂
tatlibebegim_ Serendipity16 sordum ama toplanıyodur ayakları falan dedi ama iyice fena oldu sürekli sertleşiyo göbek deliğinin orda elimle kaçıyorum dokunuyorum canımı acıtıyo
Serendipity16 tatlibebegim_ benim canımı acıtacak derecede olmuyor ama sırt üstü yattığımda genelde topluyor kendini pazartesi randevum var bende sorucam doktoruma inşallah açılma falan yapmıyordur böyle şeyler bazısında öyle durumlar olmuş 😢
tatlibebegim_ Serendipity16 dünden beri vajinamda atıyor sanki her an çıkıcsk gibi cumartesi kontrolüm var benimde soracam bakalım