aslhnkrts9 Dilaradmrak kısa programda 30 derecede yıkadım en düşük 600 devir var benim makinemde bir de ekstra durulama yaptım
mervemurat16 Dilaradmrak 30 derece 800 devir 30 dk da yıkadım ben hatta sonradan sıkma durulamaya aldım 13 dk hiçbirşey olmadı renkleride karışmadı çekmedide
Dilaradmrak minikmucizeemaak Baharatajanova ben 31. Haftadayım, oda takımı gelsin bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim ama ilk gebelik olduğu için fikrim olsa da merak ediyorum kimler nasıl yıkadı kıyafetleri
Baharatajanova Dilaradmrak bende öğretmenim cnm ara tatile girecegiz inşallah. Ozaman bende yıkayıp hastane cantamizi haizrlayacagim. Bende ozaman işte 31.haftamda olacağım
Aysegul1805 Dilaradmrak çamaşır makinesinin deterjan gözünü çıkarıp bi yıkadım önce bizim deterjanlardan kalmasın diye sonra makineyi kazan temizleme de çalıştırdım. Bebek programında 800 devirde yıkadım benim makinemde 600 devir yok. Bebek programı dört kere durulama yaptığı için ekstra durulama yapmadım. Çekme gibi bi durum olmadı renkleri de beyazlar ve renkli olarak ayırdım