Dileknurcakir Hanımlar birsey soracaktım benim kolumda bilezik var bileğim sistigi için cikaramadik ne yapsam kuyumcular gidip de kestirmek istemiyorum bilezigimi cuma günü doktorum yatış verdi normal doğum gibi gözüküyor acaba çıkarmadan gitsem bi sıkıntı okur mu
Derin-derya09 Dileknurcakir elinize ten çorap giyip çıkarmaya çalışın veya iyice sabunlayin öyle deneyin
neanladinyurdagull Dileknurcakir tel tokaya kadar çıkartın diyorlar heleki bilezik bi şekilde çıkarttırmalısınız.
Tatar59 Dileknurcakir normal doğumda belki sıkıntı olmaz ama her riske karşı ne var ne yok cikarttirmislardi hatırlıyorum ben. Çünkü normalden sezaryene dönme ihtimali her zaman var ve ameliyata girerken asla istemezler. bence kestirin bir yerde
elmaelmaelma Normal doğumda sıkıntı olmaz ama sezaryene öyle almazlar bence vücudunuzda takı vs olunca. Doktorunuza sorun ya da kuyumcuda çıkarttırmayı deneyin. En kötü ihtimal kestireceksiniz. İşçiliksiz bi modelse zaten çok sorun olmaz.
neanladinyurdagull elmaelmaelma normal doğum da sıkıntı olmuyor evet ama aniden sezaryana döndü diyelim kadını soymakla uğraşmıyorlar o yüzden herşeye hazırlıklı alıyorlar doğuma
Dileknurcakir Zar zor çıkarttık eşimle elimin kenarları parçalandı resmen şuan açısından duramıyorum yazan herkes e bilgi veren herkes e teşekkür ederim