ponck-123 Safie2020 evet sonradan kendi dr ma randevu bulamadım diğeri baktı fetal eco yaptır dedi ama yaptırmadım burda hep erteliyorlar dedi biri
Maryhoney Safie2020 ben cinsiyetini öğrenemedim etlik detaylida malesef bacaklarini kapattı çocuğum 24 haftadayim hala bilmiyorum 😱
Safie2020 Maryhoney AA insan çok merak ediyor Bilkent Necati hocaya git bir dr istersen her gittiğinde mi kapali oluyor bacaklar 😂 kız mi acaba
Safie2020 Tgcycl Büşra korpeye gidiyordum sabah istem için levent hocaya attılar detayliya 5 kolu yerde girridm
Maryhoney Safie2020 önce iki doktor kız gibi dedi detaylida söylerler kesin dedi çok güzel söylediler maşallah 😂 etlik şehir Hastanesi’ne yakınım da Bilkent çok uzak etlikte söyleyen doktor var mi randevu alayım 😂
Tgcycl Safie2020 ya ben de ilk ona gittim şimdi randevu bulamıyorum hiç gözükmüyor izinde mi acaba cok beğendim o doktoru. Ondan sonra busra hanim yok diye sumeyye mermiden aldim hiç begenmedim
Safie2020 Tgcycl bilmiyorum ki bnde bulamadım hiç bu ara bakıyorum Yok inşallah geri gelir bende ondan cokn memnunum
Mercimeksu Bende cuma günü etlik şehirde detaylıya gireceğim. İyi bakmazlarsa özelde tekrar gireceğim bunun bebeğe bir zararı olur mu sizce ?
Safie2020 Mercimeksu olmaz sanırım ikiside normal ultrason. Bende birde bilkentte gireceğim detaylı ultrasona
Busraa23 @Safie2020 benimde Şubat’ta detaylı ultrason var acaba aç karnına yoksa tok karınla mı giriyoruz
Safie2020 Mercimeksu pazartesi günü gireceğim. 6 gun. Bilkente kontrole gittiğimde denk gelmişti detaylı randevusu da almıştım belki gitmem diyordum ama gideceğim