Ylzsvnk Artışlarım bu şekilde kese yok doktor dış gebelik olabilir deyip yatış verdi ama ben yatmadım Polikistik over var 28-38 döngüm düzensiz geç döllenme olmuşsa gözükmemesi normal mi son regl 1 aralık başına gelen tarihlere de dikkat ederseniz kimisi 1 gün ara ile verildi öyle istendi EN ALTAN EN ÜSTE DOĞRU BAKIN LÜTFEN 1 gün ara verdiklerim bile 24 saat içerisin 1.3 katı artmış
amayinedeiyiilerledim Ylzsvnk başka bir hastaneye gittiniz mi.? Bazen cihaz farkından dolayı geç görünebilir kese. Farklı bir görüş almanızı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz neler okuduk bu forumda
HelloooMomy Ylzsvnk Canım venim bildiğim 1500-3000 arası kesenin görünmesi gerekiyor. Diş gebelik çok tehlikeli. Hemen başka bir hadtane ve doktor görüşü alıp eğer dış gebelikse tedavini olman gerekir. İhmal etme lütfen. İnşallah görürsün 🙏
Figenaymaz Doktorunuz sadece beta artışına göre mi şüphelendi dış gebelikten. Kese henüz görünmedi mi yavaştan görünebilir bence
Almiramm06 8 ocakta verdiğiniz başka bir hastane oyüzden farklı çıkar aynı yerde verdiklerinizde sorun görünmüyor ama bu değerle göbekten zaten zor görünür bekleyin bence
ug_fa-3diplomalianne Ylzsvnk yani beta 1000lerde iken genelde kese görünür bir de vajinal bakmışlar ama biraz daha bekle bakalım artışın güzel çünkü
limonvari Ylzsvnk bu değerlerde problem yokki hatta maşallah çok güzel artış değerleri. 3000 altında zaten kese gorunmuyor göbekten. Vajinal görülebilir ama o da geç döllenme ise mümkün değil görünmesi,❤️
limonvari Ylzsvnk 8-9 ocakta kan verdiğinizde vajinal bakıldı mi? 1427 değerle benim vajinal görülmüştü ufacıkta olsa.
Beybitooo Beybitooo benim 5 haftalık çok minicikti geç döllenme olabilir biraz bekleyin umarım görünür