Snsyda benim risk durumum ta 25. Haftamda başladı bana o zaman direk zaten yatırırım sevk başlatırım dedi bende istemedim kendim giderim dedim o zaman için gittim Bursa’da tedavi oldum daha sonralar 28. De kanamam oldu aynı şekilde beni Orkun hocanın görmesi gerektiğini söylediler yine sevk etmeye çalıştılar üniversite de yenidoğan yoğun bakım yok bile. Oraya kendim sevksiz gittim Orkun bey bebek doğarsa burda yaşamaz ambulansla gidinceye zaten ölür dedi bu cümlelerle .Ben tabiki bursahs gittim tekrar tedavi oldum . Ama bu süreçte öğrendim ki yeri gelmiş 28i 26yı doğurtmuşlar şehir hastanesinde 28i yatırmışlar yenidoğana ama bazen 34-35 leri bile sevk etmişler. Güvenim iyice kırıldı yani 25ten 34lere kadar her gece dua ettim Allahım nolur acil birşey olmasın açıkta kalmayayım diye çünkü Bursa’ya yetişmem gerekiyor böyle bit durumda . Şimdi şükür 37 haftama geldim ama şehir hastanesine acil bir durumda gitmeye korkar oldum gerek bunlardan gerek o yaklaşımlardan travma oldu bende artık orası .balıkesirde en büyük eksik bu yenidoğan yoğun bakım mevzusu gerçekten. Üniversitede olmaması burdaki sayımın yetersiz olması insanda sürekli doğarım ama bebeğim nereye gider korkusu oluyor.