Merhaba kızlar normalde doktorlar amh yükselmez der ama benim amh 1.07 den 1.98 e yükseldi Mfk ilaçları sayesinde sizde de böyle bir durum oluştu mu?

Rukiss35 Amh değerine rakam olarak bakarız ancak vajinal ultrasonda yumurta sayısı ve kalitesi önemlidir. Yumurta kalitesi iyiyse bir yumurta gebeliğin oluşması için yeterlidir. Doktorunuz öncesinde bakmıştır ondan dolayı istemiş olabilir veya bakmamıştır değer çıktıktan sonra bakabilir.

behma yükselmesi mümkün denirken benimki yükseldi onu soruyorum aslında

Rukiss35 benimde bir kac yil icinde iki farkli sonuc aldim ama yumurta sayisi cok degismedi ama kalitesi degisti diye dusunuyorum. Ben celalettin perunun kadin icin verdigi ilaclari kullanmistim 1.15- 1.8 iki sonucum vardi ama onemli olan yumurtalarin kalitesinin artmasi

Rukiss35 laboratuvar farklılıklarından kaynaklı farklı sonuçlar çıkabilir sayı değişmez dediğim gibi kalitesi önemlidir. Gittiğiniz doktorlar size sayı yükselir gibi bir cümle kurmazlar kalitesi önemli derler doktorunuza danışın. Vajinal ultrasondan yumurtalıklardaki yumurta sayısı ve kalitesine bakarız önemli olan budur. Geçmiş olsun sağlıklı gebelikler temenni ederim

Rukiss35 maalesef yükselmiyor canım 3 ay denedim mfk yı bi ara 0.98 den 1.5 e yükseldi megerse kistlerim olusmus pcos tarzında o yüzden de yükselebiliyor bazen usg ile bakıldınmı

bir ay sonra

Bbk88 kalitesi doktor kontrolünde kullanacağınız takviyelerle elbette yükselir.