Ozr42 Benim tuttu . Ama pek inanmıyorum zaten 2 ihtimal var oda şans eseri gelmiştir. 😅 tutanda var tutmayanda merakımdan bakmıştım. Rus takviminede bakmıştım orda tutmadı mesela
Ozr42 Dml991 merakımdan bakmıştım😂 Hatta kanla ilgili olan bişeyde vardı onuda merak ettim ordada tutmadı . Bi çin takviminde denk geldi 😂
Dml991 amayinedeiyiilerledim bunu gördüm ama bazı yerlerde belli bişeyden snra 1 yaş ekleyin 1 yaş çıkartın diye gördüm orda kafam karıştı kimi yerde de direk yaşa bakılıyo yazıyo
amayinedeiyiilerledim turkan403 gebelik planlamak için kullanılabilir ama istediği tarihte doğal yollarla kesin hamile kalan var mı bilmiyorum. Bi de tutmayan da çok var.
amayinedeiyiilerledim turkan403 bence de öyle ama başlığı açan arkadaş hamile bile değilmiş, cinsiyet için sorunca öyle bi açıklama yaptım işte😅 hamile olmadan çin takvimine bakmanın başka bi açıklaması yoktur diye düşündüm.
turkan403 amayinedeiyiilerledim aynen benmde iki kızım var bazen sorsam çevreme arkası erkek eyer kışın kalırsan tabi oda zor diyolar 🤦🤣🤣 raabim ne verirse sagliklisini hayırlısını nasip etsin her zaman
amayinedeiyiilerledim turkan403 amin aminn🤲🏼🥰 sanki erkek çocuk türbe diktirecek başımıza🤭😂 hey Allah’ım ne zaman çıkacağız şu kafalardan😁
amayinedeiyiilerledim Dml991 ben yaşımla yaptım. Tuttu ama bi arkadaşımınki yanlış çıktı🙂 29 yaş Eylül ayı benimki.