Fatma44 farklı bi doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim. Odak bizde de var. Ben odak için çocuk kardiyolojisine gidip fetal eko çektirdim. Fetal eko da ultrasonda profesör bir kardiyolog bebeğin kalbini inceledi. Oda odağı gördü ve hiç bir şey ifade ermediğini geçeceğini söyledi, perinatolojiye gittim o da aynısını söyledi tek başına bir şey ifade etmez biz artık belirti olarak bile saymıyoruz dedi. Maddi durumunuz varsa eğer fetal DNA yaptırabilirsiniz amniyosentez yerine. Ama bi fetal eko çektirmek istediğinizi söyleyin bence bir de kardiyolog baksın kalbine. Çünkü anlayabildiğim kadarıyla sadece kalbindekilerden dolayı sizi amniyosenteze yöneltmişler. Kendi doktoruna da görün büyük ihtimalle öyle büyük bir şey görmeyecektir. Burun kemiği var, ense kalınlığında problem yok tek odak yüzünden kromozomsal sıkıntı var diyemeyiz bebekte. Aortik ark konusunda çok emin değilim tam olarak detaylarını bilmiyorum onu da doktorun açıklar 🙏🙏 içini ferah tut strese girme, yarın kendi doktorunla görüş bakalım bi