dilansari Kızlar selam sabah şeker yüklemesi yaptırdım devlet hastanesinde sonuçlar anormal geldi bana bilen varsa yazabilir mii?🫠 haftamız 27+2 
fayting dilansari saatleri neden yanlış girmişler ya onu anlamadım ben de verdim 10-11-12 saat arayla aldılar tam
Pamuk dilansari Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
dilansari Pamuk çok teşekkürler ya Allah razı olsun, sonuçlardan sonra baş dönmem başladı psikolojik sanırım ya sabah gayet iyiydim vücudumda hiç şeker yok mu acaba diye garip hissettim google bakınca da hiç bu kadar düşük değerlere rastlamadım 🫠
Pamuk dilansari Şekeriniz 1 tık düşük olduğu için ve aç karına içecek içtiğiniz için baş dönmesi olmustur☺️
Edos123 Pamuk benim de bugün yapıldı aç karnına 78 1.saat tokluk 115 2.saat 91 çıkmış acaba nasıl bilginiz var mı 🥹
dilansari fayting aslında açlığı 8:30 yükleme sonrası 9:35 ve 2. olarakta 10:35te kan verdim ama saatler yanlış girilmiş nedense bende çözemedim