Kahvelim_ Kızlar 11-12-13-14.haftalar da doktorun kız diyip ileri ki haftalar da erkeğe dönen oldu mu ?? 13.haftamda kıza benzetti ama kesin kız demedi sizce kız mıdır?
Melikeevren8 Kahvelim_ benim 11. Haftada %80 erkek dedi sonra 16.haftada %95 kız dedi çünkü tam göstermiyordu bende emin olamadım ve başka doktora gittim ve daha ultrasonda gördüğü gibi kız dedi 25+4 olduk bile eğer emin olamıyorsanız başka doktorada danışabilirsiniz ☺️☺️ sağlıkla gelsinler 🌸
Seldaibrahim Kahvelim_ 13 haftadayım tahmin edebilirim dedi doktor ama yüzde yüz demedi erkek dedi ☺️ biz anne baba olarak kız geçiyordu sağlıkla gelsin şubat 2 de söyleyecek yüzde yüzü
Hilal2901 Kahvelim_ devlet özel ikisşne de gidiyordu 😂 baba da 11 haftalıkken %90 erkek dediler erkek dogurdum😂 şimdi yine gebryim erkeğe benzettim dedi 11 haftalıkken bakalım ne olacak 🤣
Hilal2901 Kahvelim_ evet kız bebekler saklar diyorlar ablam hep sırtı dönük diyordu benim. Oglan bacaklar acık yattı hep dogana kadar 😂
BurakCansu Kızlar bende 12 haftalıkken tahminen erkeğe benziyor yapısı ama 10 gün sonra gel bakalım cinsiyetine dedi. Gittiğimde %90 kız dedi renkli ultrasonda baktı yanılma olmaz dimi :)